Naprogramovatelné funkce
- Reklama
- vojtavojta
- vojtavojta
Re: Naprogramovatelné funkce
tiez by ma to zaujimalo, aspon tie svela a follow meTunak píše:daju sa tieto funkcie programovat pomocou OPCOM?
Astra H caravan, 1.7 CDTI
denne svietenie ide na niektorych, folow netusim este sme to neskusali
Na moji se nedostanu ani do 1 jednotky pres opcom nastesti uz mam vse naprogramovano od romana pres tech2 takze mi to nevadi
Ale denni sviceni jsem nastavil Otasovi a v pohode.Na slovenskem opelclubu jsem cetl ze ne vsechny astry se daji pres opcom programovat, ted jde o to jestli to zavisi na roku vyroby nebo na typu motoru treba
Ale denni sviceni jsem nastavil Otasovi a v pohode.Na slovenskem opelclubu jsem cetl ze ne vsechny astry se daji pres opcom programovat, ted jde o to jestli to zavisi na roku vyroby nebo na typu motoru treba
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ide naprogramovat iba odomknutie vodicovych dveri cez dialkove ovladanie
napr. raz stacim odomknu sa iba vodicove dvere esce raz stalacim odomknu sa ostane dvere.
napr. raz stacim odomknu sa iba vodicove dvere esce raz stalacim odomknu sa ostane dvere.
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
leilak: nevim jak u H Astry, ale u jiných Oplů to takhle fungovalo (šlo to naprogramovat), takže úplně mimo to neni.
jj corsa D to umí a jde to dokonce nastavit i bez diagnostiky
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz