Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Re: Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Plzeň - Praha Černý most, dálnice 120 - 130 km/h. Ještě chvilku před cílem tam bylo prům. rychlost 95 a spotřeba 6.6, ale při parkování se to zkazilo. Ale stejně slušný, řek bych
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Hezký....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Corsaczeku,s Tvým motorem a tou průměrnou rychlostí,která není vůbec klobouková,bych řekl,že víc než pěkný
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
No, za cizí benzín (resp. naftu) jezdim rychleji, na dálnici žádnej zázrak Prostě v poklidu s rodinkou...
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
som tu novy uzivatel, auto mam mesiac. Moje predosle auto bola Corsa B 1,2 16V. Od zaciatku ako mam Astru sledujem, kolko mi to zerie. Nanestastie nemam BC. Jazdim hlavne v meste, kratke trasy (do 10 km) a to kazdy den. Po prvych tankovaniach prislo sklamanie, lebo napr. na Corse bola tabulkova spotreba mesto 7,2 a ja som jazdil za 6, max 6,5. Astra mi berie 9-10. Niekedy aj viac. Ano viem, je to tazsie auto, ale mal som napr. pozicany Accord 2,0i r.v.95 a ten papal rovnako, ak nie menej. Na 1,6 mi to pride fakt vela. Mimo mesto mam tych 6,5 co je normal.
Co sa mojho jazdenia tyka - nie som sprinter, ale ani klobuckar. Byvam sice na kopci, ale z kopca idem vzdy zasadne bez plynu. Do krizovatky podradujem, v aute jazdim sam a nenosim ziadnu zataz. Pneu mam od vyroby Bridgestone s dobrym dezenom. Auto ma 25 000km a olej meneny podla servisky cca pred rokom. Skusal som jazdit aj napr. v idealnych otackach (2000 -3000/min) ale nezbadal som rozdiel. Tankujem iba Shell, obcas OMV.
Moja otazka znie, ci je to normalne a zmierit sa s tym alebo to nie je v poriadku a da sa s tym nieco robit. napr skusit vymenit olej+filtre. Moze byt auto "zle zabehnute?" Predchadzajuci majitel bola firma Slovnaft Auto sa nedusi, ziadne kontrolky nesvietia. Pride mi to zavadzajuce ze ani nie trojrocnemu autu udavaju spotrebu, ktora sa neda realne dosiahnut a na 10 rocnom som mal problem tabulkovu dosiahnut!
som tu novy uzivatel, auto mam mesiac. Moje predosle auto bola Corsa B 1,2 16V. Od zaciatku ako mam Astru sledujem, kolko mi to zerie. Nanestastie nemam BC. Jazdim hlavne v meste, kratke trasy (do 10 km) a to kazdy den. Po prvych tankovaniach prislo sklamanie, lebo napr. na Corse bola tabulkova spotreba mesto 7,2 a ja som jazdil za 6, max 6,5. Astra mi berie 9-10. Niekedy aj viac. Ano viem, je to tazsie auto, ale mal som napr. pozicany Accord 2,0i r.v.95 a ten papal rovnako, ak nie menej. Na 1,6 mi to pride fakt vela. Mimo mesto mam tych 6,5 co je normal.
Co sa mojho jazdenia tyka - nie som sprinter, ale ani klobuckar. Byvam sice na kopci, ale z kopca idem vzdy zasadne bez plynu. Do krizovatky podradujem, v aute jazdim sam a nenosim ziadnu zataz. Pneu mam od vyroby Bridgestone s dobrym dezenom. Auto ma 25 000km a olej meneny podla servisky cca pred rokom. Skusal som jazdit aj napr. v idealnych otackach (2000 -3000/min) ale nezbadal som rozdiel. Tankujem iba Shell, obcas OMV.
Moja otazka znie, ci je to normalne a zmierit sa s tym alebo to nie je v poriadku a da sa s tym nieco robit. napr skusit vymenit olej+filtre. Moze byt auto "zle zabehnute?" Predchadzajuci majitel bola firma Slovnaft Auto sa nedusi, ziadne kontrolky nesvietia. Pride mi to zavadzajuce ze ani nie trojrocnemu autu udavaju spotrebu, ktora sa neda realne dosiahnut a na 10 rocnom som mal problem tabulkovu dosiahnut!
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
2Jour: mam stejny motor, ale s Easytronicem. Vypozoroval jsem ze hodne zalezi na konkretni situaci - napr. velmi kratke cesty (do 2 km) po malem meste = spotreba i 10l, ale pri beznych cestach po meste (aspon 5km jedna cesta) mam prumer kolem 8l. Vylety po okreskach mi vychazi prumerne kolem 6,5l.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- jour
- Kontaktovat uživatele:
uz mi je to jasne. bude to je tym, ze casto jazdim na 1 a 2, lebo su dost casto zapchy, mozno keby bola plynulejsia doprava tak by sa to dalo dat na 8 litrov, co uz je normalne.
ale dalsie auto kupim asi diesel
ale dalsie auto kupim asi diesel
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
dyzl ti pri stejnem stylu jizdy bude papat 8 to taky neni moc vyhra.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:dyzl ti pri stejnem stylu jizdy bude papat 8.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici