Tak už kufr taky neotevřu Ráno chci jet nakoupit a nic ....RomanK píše:Zkus se podívat na spínač v madle dveří. Musí dolů chromová lišta. Dost často bývá vyrezlý.
Jak se prosím tě sundá ta chomová lišta?
Tak už kufr taky neotevřu Ráno chci jet nakoupit a nic ....RomanK píše:Zkus se podívat na spínač v madle dveří. Musí dolů chromová lišta. Dost často bývá vyrezlý.
Drzi ji 8 sroubu, 6 je pod vyplni zadnich dveri, 2 (krajni) jsou dostupne po otevreni kufru pod gumovou cepickou. Kufr otevres zevnitr, po sundani kulate zaslepky uprostred dverni vyplne zasun do diry nejaky ctyrhran (cca 1cm siroky), pripadne vetsi sroubovak, a otoc o 90° (nevim na jakou stranu, ale jde to jenom na jednu).tomas2009 píše:Jak se prosím tě sundá ta chomová lišta?
Tak sa mi zda, ze som to asi nasiel:KFL píše:Mohli by ste mi vysvetlit toto spravanie sa klimy?
Po nastartovani sa automaticky zapne klima (svieti cervena). Stlacim a vypnem (nesvieti cervena). Po chvili sa zase zapne (pomaly sa zapne cervena).
nakoniec je vsetko v pohode, len poistku treba vkladat pri vypnutom zapalovaniTakze odisla poistka c.4 (5A) v zadnej poistkovej skrini (FR4 REC).
som opravar-zelenac, ale ucim sa
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |