Samolepka pro cleny - HOTOVO !!!!!
Re: Samolepka pro cleny - HOTOVO !!!!!
kam je dals? koupils prazdny podlozky jako ja?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Nekupoval,jen odtranil starý nápis
Astra H caravan 1,7 CDTI,2005, Z17DTH 74kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Ještě dodej čím odstranit, aby to nerozleptalo.... , nebo vybrousit?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Použil jsem čistý aceton.Je třeba trošku přitlačit Doporučuji sundat podložku,narušuje to barvu
Pozor je třeba dávat i při lepení,písmena jsou samostatná a některá zůstavají na podkladovém papíru.
Pozor je třeba dávat i při lepení,písmena jsou samostatná a některá zůstavají na podkladovém papíru.
Astra H caravan 1,7 CDTI,2005, Z17DTH 74kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
dík.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
aj ja chcem taku
Kvetoshi mas to nakrivo
Ja bych koupil radsi novy podlozky bez napisu a na ne to nalepil neni to tolik penez a vypada to lip ne?
Midzi: klido poslu ale na SK je drahe postovne bylo by lepsi kdyby vas je vzalo vic clenu a posta se rozpocitala
Ja bych koupil radsi novy podlozky bez napisu a na ne to nalepil neni to tolik penez a vypada to lip ne?
Midzi: klido poslu ale na SK je drahe postovne bylo by lepsi kdyby vas je vzalo vic clenu a posta se rozpocitala
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
sak ja viem, ale asi si to necham poslat k Romanovi alebo Otovi, pripadne sa nejako dohodneme s JohnyBA kedze ten je u vas stale.
neni problem
V sobotu beru do Letnan samolepky