Ondra :: Astra H 1.4
Re: Ondra :: Astra H 1.4
jasne, mozem to vyskusat v sobotu na nasom mini zraze
- Reklama
asi by bylo lepší k tomu založit téma, no jsem pro
ale stejně jsem mimo, nevím místo kterýho madla to myslíš, je to madlo na dveřích? a co je teda ta schrának za 250 Kč?
chybí mi v mé astřičce odkládací prostory, pokud má ještě někdo nějaký dobrý nápady, tak se s nimi
ale stejně jsem mimo, nevím místo kterýho madla to myslíš, je to madlo na dveřích? a co je teda ta schrának za 250 Kč?
chybí mi v mé astřičce odkládací prostory, pokud má ještě někdo nějaký dobrý nápady, tak se s nimi
Opel Astra H Caravan 1,8 16V
Z18XER (103 kW), r.v. 2007
Z18XER (103 kW), r.v. 2007
Ta schránka je místo madla nade dveřmi a je tím myšleno i ,,to,, za 250,- . A to druhé o čem jsme debatovali s Midzim to je jen úvaha .....
Když tak už piš jinam , ať Ondra z toho nemá fakt smetiště
Když tak už piš jinam , ať Ondra z toho nemá fakt smetiště
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
No, .. napíšu zase nějaké novinky, .. odešel mi nejspíš motorek klapky vnitřní cirkulace vzduchu a když zapnu klimu tak docela dost hučí ventilátor co je u chladiče. Opět budu muset navštívit Opel servis. Doufám, že mi opět vyjde G2 záruka, .. 3.10 mi končí technická takže ještě musím absolvovat tohle, ale to snad projde bez problému. Na 9 let staré Corse mi nic nenašel tak snad tohle bude taky tak
No aby ne vzdyt to jsou porad jeste relativne nova auta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes mi přišla od Vojty loketka a hned jsem ji namontoval, .. Je perfektní
Dneska sednu do auta a jedu, chci si ostříknout sklo a ono nic, .. motorek ani nehlesne. Asi mi zamrzl, ... To bych ještě překousnul, ale když si dám věci do kufru, popojedu 10 km a chci je vyndat a ono to nejde to mě už naštvalo.
Neví někdo jestli má otevírání kufru někde pojistku? Nebo mi odešel motorek který otevírá kufr??
Neví někdo jestli má otevírání kufru někde pojistku? Nebo mi odešel motorek který otevírá kufr??
Ahoj, pěkná černá Astra, barva jí sekne Jak seš spokojenej s motorem?