Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
Re: Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
Tady jeden čerstvý testík z AMS, ukradený včera v Tescu
Bohužel mi sem nejde vložit větší, kvalitnější foto, takže jestli je to nečitelné (stejně je to německy), tak poraďte kam dát origo file.
Bohužel mi sem nejde vložit větší, kvalitnější foto, takže jestli je to nečitelné (stejně je to německy), tak poraďte kam dát origo file.
- Reklama
Takže UltraGripy 7+ jsou doma, ve 205/55 R16 91T vyšly na 2.075 Kč, což si myslím že je cena naprosto luxusní.
Zajímavý je, že UG7 mají nejlíp hodnocenou hlučnost ze všech, co jsem vyfotil. Přitom ty co sem měl já, byly hlučný jako prase...
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
ja ich mam a hlucne mi nepridu, vobec nie viac ako letne
tak uz len ich zohnat, objednat a nahodit na disky ktore este nemam
Ted sem si to konečně prošel a koukám, že UG7 vyhráli jen díky vlastnostem na sněhu. V nejčastějších zimních podmínkách - na mokru a suchu naopak ztrácí. Vítězí Conti, následuje Michelin a pak tepre GY.
Ví někdo, čím se liší Conti TS830 a Conti TS830P?
Ví někdo, čím se liší Conti TS830 a Conti TS830P?
ale z tych troch su najlacnejsie
No, jestli je to šetření na správným místě, to nevím... Navíc rozdíl 300,- na ks není nic zásadního.
aj ked na jednej stranke som teraz nasiel micheliny najdrahsie, cize za 106€, ostatne dva za cca rovnaku cenu 93€
Přesně, taky bych řekl že 300 na kusu není na tomhle místě tolik. Já budu objednávat conti