Ale to musíš kúpiť tie isté ako máš rezervu. Rezervu nechaj tak a kúp 4 novéBobila1 píše:OKI dík, ja len 3ks potrebujem rezerva je ešte nepoužitá, auto má 3r. a 3 mesiace. Dačo vypátram na nete
Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
Re: Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Souhlas s Kesim, skoro 4 roky stará guma bude mít asi jiné vlastnosti než nová...
Taky se přidávám, ta jedna ušetřená pneu už nevytrhne, navíc bude problém sehnat ty samý gumy (pravděpodobně se to nepodaří, protože i když bude stejný vzorek, tak nemusí být stejná směs). Navíc dávát přes 3 roky starou pneu mezi nové... Nevim nevim.
takze sa nam zase pomaly blizi zima a ja musim kupovat zimne gumy. Urcite budem kupovat aj disky, len neviem ci plechace alebo hlinik. Mozno by som kupil aj 17 a tie dal na leto a tie 16 by som si dal na zimu. Ked plechace tak asi tie 5 ci kolko lucove, len zistim cenu. Prezuvat si budem vo firme kde si tak prezuvam aj sluzobne a vidim to ako velku vyhodu.
Pisali ste o roznych znackach, ale mna by zaujimalo ci sa nieco nezmenilo. Radsej teraz v klude zacnem zhanat ako potom v strese.
Pisali ste o roznych znackach, ale mna by zaujimalo ci sa nieco nezmenilo. Radsej teraz v klude zacnem zhanat ako potom v strese.
já letos koupím "Continental WinterContact TS830 - Vítěz testu ADAC 2009"
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já objednávám Good Year Ultra Grip 7+ ...druhé místo v testu ADAC , výborný poměr cena/výkon
v tom pádě má TS830 ještě lepší poměr cena/výkon protože je podle testu lepší a je i levnější
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já bych do GoodYearů už nešel, jsou hodně hlučný. Jednoznačně Vojtova volba
no este sa rozhodnut ci plechace alebo hlinik, ale asi koli cene plechace + nejake puklice
jednoznačně elektrony ! Plecháče jsem dával na zimu jen na svém prvním autě a každoroční jarní "generálka" mě už fakt nebere. Elektrony opláchneš a pokoj svatej