Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Kesi

Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Příspěvek od Kesi » 16 zář 2010, 20:45

Viď:
Kesi píše:Tak včera sa mi rozsvietil na krátku dobu po naštartovaní kontrolka s kľúčom. Myslel som že je to ako v zime odvodnenie filtra, ale dnes po odvodnení a naštartovaní to isté. Kontrolka zhasne a na chvíľu sa rozsvieti a opäť zhasne. Chyba žiadna. Nenapadá vás niečo?
Premeraním som zistil na jednom veľký rozdiel v odpore. Dnes po výmene všetko OK. (pozri odpoveď v "Žlutá ikonka Auta s klíčem")
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

Reklama

pueblo

Příspěvek od pueblo » 16 zář 2010, 20:55

Tak se musím podělit o moje dnešní dojmy. Začnu ze široka.....vysypala se mi u služebí Fábie převodovka (najeto 59tis :o :twisted: ) Jako náhradní auto mi dali Renault Thalia - asi nemusím říkat víc. Dnešní cesta do Plzně a zpět mi byla vyloženě adrenalinovym zážitkem. Řazení gumový, občas chvilka pátrání, než jsem našel skulinku pro tu správnou rychlost, řízení tuhý, auto houpavý, šíleně uchlastaný, ale docela živý.
po návratu domů jsem hóóóodně rychle a šííííleně rád skočil do astřičky a jel si spravit chuť. Maličko jsme se projeli po kopcích, zpátky po dálnici a už budu usínat s úsměvem na rtech. Než se probudím, že musím do práce, do Thalie :(

Midzi

Příspěvek od Midzi » 16 zář 2010, 20:57

tak ja som sa dnes vratil z Rodosu :(

nakoniec som to kabrio nezobral, lebo to nebola Astra ale Tigra (velmi zle nafotene tak som si ich poplietol) a kedze sme nakoniec sli 4 tak som zobral ine. Ale zato sme si uzili 2 dni jazndenia po ostrove. Astra Twin Top bola asi 3x drahsia ako Hyundai Accent.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

Kesi

Příspěvek od Kesi » 16 zář 2010, 20:58

Tak ťa vítam. Čo všetko si si pozrel a ako sa ti tam páčilo?

Midzi

Příspěvek od Midzi » 16 zář 2010, 21:04

jedine co som nepozrel bolo udolie motylou lebo sme to nestihli, prisli sme 15 min pred zatvorenim. ALe inac cely ostrov, teda tu juznu stranu na ktorej je co pozerat. Asi najlepsie to bolo v zatoke Antoniho Quina, kde sme snorcholovali medzo rybami a na tej najjuznejsej casti ostrova kde sa spajaju moria. To bola nadhera. Jedna plaz uprostred 2 mori a ty si vyberas do ktoreho pojdes. A tych surfistov a kitystov co tam bolo ...Skoda ze sme sa uz vratili

Moja prvá Astra

Obrázek

Kesi

Příspěvek od Kesi » 16 zář 2010, 21:16

Tak tak Prasonisi

Obrázek

bolo super, na jednej strane pláže vlny ako sviňa a na druhej hladina ako zrkadlo :D To údolie ani nebanuj že si nevidel. Tie motýle sú totiž jeden ako druhý :roll: Mne sa ale viac ako Antoniho Quina, páčila Cambika :D

Midzi

Příspěvek od Midzi » 16 zář 2010, 21:19

presne to bolo zaujimave, jedna strana vlny druha nic. Na csambiku som nesiel, nejako sme uz nestihali kedze sme si vychutnavali a nie len rychlo obehali a hned zdrhali. Proste klud. A kedze som nevidel vsetko tak aspon sa mam dovod vratit :D

Moja prvá Astra

Obrázek

Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe » 16 zář 2010, 21:37

nádherné místo .... třeba jednou ... :P

Midzi

Příspěvek od Midzi » 16 zář 2010, 21:44

tak to je nadherne, ked spracujem fotky tak nejake nahodim

Moja prvá Astra

Obrázek

CandyX

Příspěvek od CandyX » 16 zář 2010, 23:31

Midzi vitaj v studenych krajoch, pekne si si naplanoval navrat pred vikendom, teda ak nemusis zajtra do roboty, tri volne dni vyrazne pomozu k spravnej aklimatizacii v realite:) CC-cka je skoda, ale v styroch by som do toho tiez nesiel. Ta double-plaz je moc gut tahak - dufam do vyberu nominujes par foto aj z nej
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts

Odpovědět