Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II. - new str. 22
No i kdybych ho nemel auto kvuli tomu prodavat nebudu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Pokial dlho podrzis tlacitko SPORT tak sa ti vypne a zistis to hned ,iba po rozjazdu a na budikoch by sa ti mal ukazat trojuholnik sciarami vo tvare smiku
ASTRA H CARAVAN,2007 1,9 CDti 88kw,COSMO in black skin
proč ne? to dej manželce a sobě si kup něco pořádnýho
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jasne, vydelavam tolik abych kazdy rok mohl obmenovat auta Uvidime jaky dalsi kocar bude pred barakem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jak myslíšmilosh píše:Hmm, stribrny zasterky to by byl teda tuzing, o tom ani neuvazuju, chtel jsem je sundat ale kdyz prsi jsem rad ze je mam a ted se pul roku budou denne hodit
Ad ESP, koukal jsem na to o vikendu a taky mam pocit ze ho tam nemam, pres diagnostiku to zjistim ne?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
zafira B ..milosh píše: Uvidime jaky dalsi kocar bude pred barakem
Kdyz nad tim premyslim tak je to zbytecne velky auto ktery abych 1x rocne vyuzil na dovcu nejak ztraci vyznam, a navic to auto pro zensky, jedina dodavka co ridi chlap ma mit bilou barvu
Kazdopadne zpet k ESP, ted jsem na to koukal po nastartovani a sviti to tam takze ho mam
Kazdopadne zpet k ESP, ted jsem na to koukal po nastartovani a sviti to tam takze ho mam
No proto, bych se divil ze tvuj kocar, jeste k tomu puvodem z reichu by ho nemel. K tomu jeste v takovy vybave
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak dnes vyroci
Auto mam rok a 14 dni, najeto za tu dobu necelych 17t km, jezdim dost v praci ted, jinak mam najezd max. 15t, automat slape jak ma, tym RomanK a Denny funguje na 100%, co vic si prat
Auto mam rok a 14 dni, najeto za tu dobu necelych 17t km, jezdim dost v praci ted, jinak mam najezd max. 15t, automat slape jak ma, tym RomanK a Denny funguje na 100%, co vic si prat
To si po D1 najezdil uz 100 000 km?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)