Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II. - new str. 20
Milosch by měl ještě hodně zapracovat. Ten airbox se dá kartáčkem krásně vyčistit i v záhybech, máš tam humus
- Reklama
tak nedostatky tam má,ale furt lepší než to moje (radši fotit nebudu)
Miloši, z posměváčků si nic nedělej, jsem úplně stejně "postiženej"
Co takhle nějakej návod jak umýt motor, jaký přípravky použít atd?
To snad neni potreba, ARVA to jisti, kazdopadne motor "helmut" asi cistil i silikonem takze ja jsem to jen oplachnul vodou a houbou a je to v pohode, pokud by to bylo hodne zasr... tak ta arva, nechat chvili pusobit a pak wapka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak jedna ochutnavka, sice nemam aktualne zadnou vychytavku navic (pisu zatim ) ale konecne jsem po 2 letech udelal svoji galerii tak budu fotky hazet asi uz jen tam kdyz bude neco aktualniho
Vice foto zde - https://www.opel-astra-h.cz/galerie/milosh/
Vice foto zde - https://www.opel-astra-h.cz/galerie/milosh/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Miloshuf automaticky caravan II. - new str. 22
Ano , mýlíš se . Ta kontrolka ESP svítí jen po dobu testu - po zapnutí zapalování jen několik sekund a pak zhasne i s kontrolkou klíčku ( pokud tam není zapsaná nějaká chyba ) .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Mě teď napadl pro tebe dobrej typ, jak máš ty "nemužu si vzpomenout na přesný označení" budu tomu řikat zásterky na blatníkách v té černé barvě, sundej je a stříkni ty zadni strany do barvy karoserie a uvidíš co to s tim autem uděla já si tedka nechávám nastříkat ty černý plasty vpředu a lišty na střeše normálně černym lakem, vypadá to pak 24 hodin denně jako když si vyjel z myčky. Lak ti zustáne hezky čistej ale vzdycky ty plasty po uschnutí vypadají bídně, tak je nechám normálně stříknout.
S těma "zástěrkama" bych do toho šel celkově ti to i zmohutní blatníky vč. zadního narazníku ) popř. popros nejdřív nějaký přitomný šikulky ať ti to udělají ve photoshopu jak by to vypadalo... a dostaneš hned brouka do hlavy
S těma "zástěrkama" bych do toho šel celkově ti to i zmohutní blatníky vč. zadního narazníku ) popř. popros nejdřív nějaký přitomný šikulky ať ti to udělají ve photoshopu jak by to vypadalo... a dostaneš hned brouka do hlavy
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Hmm, stribrny zasterky to by byl teda tuzing, o tom ani neuvazuju, chtel jsem je sundat ale kdyz prsi jsem rad ze je mam a ted se pul roku budou denne hodit
Ad ESP, koukal jsem na to o vikendu a taky mam pocit ze ho tam nemam, pres diagnostiku to zjistim ne?
Ad ESP, koukal jsem na to o vikendu a taky mam pocit ze ho tam nemam, pres diagnostiku to zjistim ne?
no estli ti nesvítí auto ve smyku tak ho nemáš
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz