tveho gtc? asi ne coSamothe píše:mě čeká srazík s našim bývalým členem a majitelem mého GTC Honzou,koupil si krásnou audi A3 sportback opět v červené
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Já byl včera s astrou na technický. Dostal mě chlápek na emisích, když mi říkal, že ho oply asi nemají rádi, a proto mi to jen vypíše . Napojil akorát baterku a já vytočil motor do 2000ot, jinak jsem motor netůroval nic. Prý se mu tam už dva dýzlový oply kously! Tak jsem rád že mojí astruli ušetřil tůrování do omezovače jinak vše v cajku
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Dnes ráno návrat z Bulharska, cesta nonstop jen s přestávkami na kafe, svačinku a stání na srbskomaďarské hranici 1,5hod. trvala 22.5 hod. 1865km. Přivezli jsme hezké počasí.... teda alespoň k nám do Ústí.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
ex majitel mého gtcmilosh píše: tveho gtc? asi ne co
Tak my máme za sebou návštevu Rally Vyškov a tak som dnes ráno ako vždy po návšteve rally musle drhnúť auto o život .
Bohužial po návšteve domov ma privítala matka s tým že nabúrala moju hračku na sneh, rodinnú Feldu, takže zajtra asi vyrážame obzrieť ojazdenú Fábiu,takže mam po zimných radovánkach
Bohužial po návšteve domov ma privítala matka s tým že nabúrala moju hračku na sneh, rodinnú Feldu, takže zajtra asi vyrážame obzrieť ojazdenú Fábiu,takže mam po zimných radovánkach
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
dneska návrat z 3-denního výletu do Karlových Varů,počasíčko nám přálo,vše se vydařilo
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Dnes konečně uzavřeno havarijko + pojištění čelního skla. Takže ted už můžu bořit sloupy v marketech o stošest
tak na takový emise chci taky, je to síla točit to do omezovačeJuray píše:Já byl včera s astrou na technický. Dostal mě chlápek na emisích, když mi říkal, že ho oply asi nemají rádi, a proto mi to jen vypíše . Napojil akorát baterku a já vytočil motor do 2000ot, jinak jsem motor netůroval nic. Prý se mu tam už dva dýzlový oply kously! Tak jsem rád že mojí astruli ušetřil tůrování do omezovače jinak vše v cajku
EX Opel Astra H caravan
No astricka zvladla cesku panelovku vcelku statocne obcas to poriadne zahrkalo ale musim uznat ze PRAHA je velmi krasne mesto. Bol som vo vsetkych europskych metropolach teda zapadnej a strednej europy ale myslim si ze PRAHA to jednoznacne vyhrala:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
dneska jsme leštily,ikdyž to nebylo v plánu ... sekali křovinořezem trávu a auto celé schlustané