Klakson nehouka ???
Klakson nehouka ???
Ahoj vsem, potreboval bych poradit . Pred pul rokem jsem koupil ojetou Astru combi H 1.9 - 88 kw se servisni knihou. Jsem maximalne spokojen, auto jezdi skvele, doted jsem s nim nemel zadny problem. Ted se mi ale objevil problem s klaksonem. Kdyz auto stoji a nejsou zaple klicky v zapalovani, tak klakson troubi. Pokud ale dam klicky do zapalovani a nastartuji, klakson nefunguje . Jakmile chcipnu motor a vyndam klicky ze zapalovani opet funguje. Poradite mi nekdo, kde je skryta zahada ??? Dekuji za pomoc. Ahoj Honza
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
- Reklama
Re: Klakson nehouka ???
Ahoj. Možno sa mýlim ale vyzerá to na problém s CIM modulom. Mne nefungovali ovládače na volante, chybu mi odstránil Romank s Brna preprogramovaním CIM modulu.
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
Nejdřív bych zkusil odpojit cca na 10min baterii vozu.Může to být jen lehce zblblé,Tím by se to mělo vzpamatovat.Je to jako když vypadne denní svícení.Taky stačí odpojit baterku a pak připojit a zase to funguje.
Tak jsem zkusil vypnout a zapnout baterku, nepomohlo to, takze mi pomuze nejspis uz jen diagnostika.
Ahoj , tak nevim co se stalo, ale uz opet muzu houkat jako o zivot, ue by nakonec pomohlo to odpojeni od baterky ???? Díky Denny. Nebo se oplik zalekl diagnostiky, stejne jsem na ni zajel, chzbu zadnou nehlasi, tak to bylo asi zblbly. Jeste jednou diky Denny
Taky se mi chova divne klakson. Jeste jsem presne neanalyzoval, kdy jede a kdy ne, ale vetsinou kdyz potrebuji, tak nejede Zkusim dneska odpojit baterku. S dennim svicenim se mi to taky nezdalo koser, tka treba i tam bude uspech.
Opel Astra H Caravan 1.7CDTi - 74kW, cerna metaliza
To prasky13: Mně občas také blbnou tlačítka na volantu a netroubí klakson. Tuším že to bude taky tím CIM. Ty tam máš nový nebo jen přeprogramované a kolik tě to stálo?prasky13 píše:Ahoj. Možno sa mýlim ale vyzerá to na problém s CIM modulom. Mne nefungovali ovládače na volante, chybu mi odstránil Romank s Brna preprogramovaním CIM modulu.
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
Zdravím. CIM modul mám preprogramovaný u RomanaK, ale kolko to stálo si fakt nepamätám.
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
Aj ja som mal problem s klaksonom ,ked som mal zapnute svetla tak proste nesiel ,potom som mal takzvanich cvrckou vo volante ,vybral som airback s volantu odpojil ,ale neic som nenasiel ,tak som ho dal spat a co sa nestalo klakson trubil aj pri zapnutych svetlach a to som nemal ani odpojenu baterku ale co sa nestalo ??? vydrzalo to tak asi cca dva dni
ASTRA H CARAVAN,2007 1,9 CDti 88kw,COSMO in black skin
To musi bejt des, kdyz nejde klakson.
To se ani neda jet poradne po dalnici
To se ani neda jet poradne po dalnici