Fotky z netu - ze světa
Re: Fotky z netu - ze světa
Hmm tak kdyby mel pod kapotou motor z OPC tak to taky neni tuning? Pouze plasty to je Styling
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
keby bolo keby, uz by sme boli davno v nebi
tuning je ako vizualny tak aj vykonovy, nie? mozno ma vytuningovany motor aj ten HB... v principe to je jedno ci tunil motor OPC, EDS...
- styling, tuning... obe slova hovoria o tom ze sa chce auto lisit od serioveho, a OPC je seriove auto, aj oplik s OPC packetom je seriove, alebo nie?
- ja sa tu netuzim hadat ktore auto je krajsie , krasne su obe, bol by som rad keby som mal hociktore z nich, len ste tu ten HB odpisali ako nejaky lacny tuning, ako si povedal "zo spanielskej garaze"
tuning je ako vizualny tak aj vykonovy, nie? mozno ma vytuningovany motor aj ten HB... v principe to je jedno ci tunil motor OPC, EDS...
- styling, tuning... obe slova hovoria o tom ze sa chce auto lisit od serioveho, a OPC je seriove auto, aj oplik s OPC packetom je seriove, alebo nie?
- ja sa tu netuzim hadat ktore auto je krajsie , krasne su obe, bol by som rad keby som mal hociktore z nich, len ste tu ten HB odpisali ako nejaky lacny tuning, ako si povedal "zo spanielskej garaze"
Johny BA,vystihnul jsi to naprosto přesně,nezbývá než souhlasit,navíc mě se to taky moc líbí
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
I ten bílý HB by se dal, kdyby měl nějaké jiné kola. Ten bílý pruh na límci je hrozný - připomíná mi to veterány s bílým pruhem na pneu...
Souhlas, být na tom hatchbacku nějaký normální kola, tak prosím. Takhle bych dal přednost tomu vanu, vypadá výborně
obe su pekne a kazdemu sa paci nieco ine, (uz sme sa tu napocuvali nazorov napr na mracitka a kolesa)
Mne osobne sa kombinacia bielej a ciernej pacila vzdy, ale nesmelo to byt prehnane s doplnkami. Toto nie je az tak prehnane, povedal by som tak akurat. Van by sa mi pacil viac v ciernej, tak ako vojtov. To by bolo uz ine kafe.
Mne osobne sa kombinacia bielej a ciernej pacila vzdy, ale nesmelo to byt prehnane s doplnkami. Toto nie je az tak prehnane, povedal by som tak akurat. Van by sa mi pacil viac v ciernej, tak ako vojtov. To by bolo uz ine kafe.
hnus, astra neni americka muscle kara aby to melo 22 kola nebo co to je za rozmer.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
na tych kolesach by asi D1-ckou nepresiel