Fotky z netu - ze světa
Re: Fotky z netu - ze světa
na Slovensku
Ten van je super, bily HB je o nicem kdyz budou stat vedle sebe
Ten van je super, bily HB je o nicem kdyz budou stat vedle sebe
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Cheche, ten van je sice hezkej, ale vic sexy je ten bilej hatchback. Takovy tajemny auto Videt ho ve skutecnosti, tak by ste slintali i vy skeptici co se vam nelibi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
tj ale vidět obě současně najednou tak mám oči jen pro vana
Ale kdyby byl bilej tak to uz bylo bez pecky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
ved ten van je obycajny caravan len ma plechy namiesto okien, ziaden zazrak .
za to ten HB je pekny tuning, nic prehnane, originalne, ziadne mega spojlery, proste chlapec ma vkus...
za to ten HB je pekny tuning, nic prehnane, originalne, ziadne mega spojlery, proste chlapec ma vkus...
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
a co s nim? aj opc kolesa ma, to nie je problem kupit u oplu ani v bazare rovno cele auto (vid swabel), ale taky HB nikde nezozenies
Honzo z BA, nekdy je mene vice
Ten hb mi pripomina spanelsky tuning kdy na auto naplacaj co jen muzou a mysli si ze to je hezky I kdyz tento je z tech povedenejsich.
Ten hb mi pripomina spanelsky tuning kdy na auto naplacaj co jen muzou a mysli si ze to je hezky I kdyz tento je z tech povedenejsich.
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
dakujem za oslovenie
to mas pravdu ze niekedy je menej viac, a presne sa to na ten HB pasuje. Vobec ho nepovazujem za nejaky preplacany, nema ziadne blbe nalepky, spojlery, vyklepane narazniky, chromove listy pod znackami.... Proste mi to pride originalne a decetne. Narozdiel ten van je nieco co si moze kupit kazdy kto ma na to prachy. Nehovorim ze OPC je skarede, ja osobne keby na to mam tak si to hned kupim, ale stale budem mat len seriove auto, ktore moze mat aj moj sused a to nie je zmysel tuningu
to mas pravdu ze niekedy je menej viac, a presne sa to na ten HB pasuje. Vobec ho nepovazujem za nejaky preplacany, nema ziadne blbe nalepky, spojlery, vyklepane narazniky, chromove listy pod znackami.... Proste mi to pride originalne a decetne. Narozdiel ten van je nieco co si moze kupit kazdy kto ma na to prachy. Nehovorim ze OPC je skarede, ja osobne keby na to mam tak si to hned kupim, ale stale budem mat len seriove auto, ktore moze mat aj moj sused a to nie je zmysel tuningu