Nová Astra Classic III na cestě...
Re: Nová Astra Classic III na cestě...
já abych pravdu řekl nevím, každopádně u sedanu to v konfigurátoru píše essentia a u kombi a 5dv to píše classic III (na polskejch stránkách opel to mají taky tak rozdělený), každopádně klasickej sedan (njoy, cosmo atd.) šel objednat jen do června 2010... ale classic a essentia je dá se říct ta samá výbava
2libca: označení classic nese vždy astra předchozí generace v době kdy se prodává novej i starej model, takže eFková astra byla classic od roku 1998 do 2001, géčková astra byla classic II od roku 2004 do 2009 a háčková astra je classic III od roku 2010
2libca: označení classic nese vždy astra předchozí generace v době kdy se prodává novej i starej model, takže eFková astra byla classic od roku 1998 do 2001, géčková astra byla classic II od roku 2004 do 2009 a háčková astra je classic III od roku 2010
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
No vida... a v katalogu výbav Classic III už je sedan uvedený:
http://www.opel.cz/site/local_image/tec ... i_tech.pdf
Mají v tom zmatek...
http://www.opel.cz/site/local_image/tec ... i_tech.pdf
Mají v tom zmatek...
Díky za vysvětlení, tady v tomto tématu jsem se poprvé setkal s označením Classic III, tak jsem nevěděl co si o tom myslet. Díky..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Tak Astra už je vyrobená a byla vyexpedována z továrny v Bochumi v Německu do centrály v Györu
sauce píše:Tak Astra už je vyrobená a byla vyexpedována z továrny v Bochumi v Německu do centrály v Györu
to beru nejako oklukou ....
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Taky jsem se tomu divil... Ale do Györu se to prý sváží ze všech továren z Evropy a odtud pak na místa určení.
jo je to trochu debilní systém, třeba corsa se vyrábí (taky) ve španělsku, vezou ji lodí do německa do přístavu, odtamtud na kamionu do maďarska (přes čr!!!) a pak hned zpět do čr, moje předchozí corsa byla vyrobená 15. září ale k dealerovi dorazila díky tomudle cestování po evropě až 17. října
PS: classik se dělá i v německu?
PS: classik se dělá i v německu?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Taky jsem byl překvapenej (a to docela příjemně), původně jsem očekával Gliwice, ale na výpisu z jejich systému je v části věnované logistice uvedeno, že vůz byl expedován z "Bochum Plant" a další zastávka je "Györ Compound"
Možná dojíždí výrobu Caravanu v Německu, přece jen je to stále ještě aktuální model (i když zbývají už jen dny).
Teď se mi podařila zajímavá věc v konfigurátoru na stránkách Opelu - zkuste si sami nakonfigurovat Astru Classic III a koukněte, co se v sekci Interiér nabízí za položku v sérii - "Přepínač na sportovní režim"