Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Me nejvic vadi jak se vsichni vlecou kdyz naskoci zelena. Nerikam ze musej nutne litat jiskry od kol, ale trocha zivota do toho rozjezdu by rozhodne neskodila. Jedno z mist ktere mi vylozene pije krev je napriklad nedavno upraveny najezd do Strahovskeho tunel smerem od Dejvic, kdyby si tam kazdej nehral na sneka a jel o neco rychleji nez 20km/h tak by se tam na jednu zelenou veslo 2x tolik aut.
Jinac ja si s autem furt trochu hraju, nemam s dieslama moc zkusenosti a zatim mi furt trochu dela problemy sviznejsi ale plynulej rozjezd. Nejsem moc zvyklej na kratsi pasmo vyuzitelnejch otacek a pomalejsi reakci na plynovej pedal. Mam zejmena problemy trefit tam u rychlejsiho rozjezdu spravne 2jku, protoze ta u myho motoru rozumneji zabere az kolem 2tis, takze jednicka se musi trochu vytocit a tam me to tak nejak vzdycky trochu cukne. Za soucasnou prumernou spotrebu 8,1l na sto se ponekud stydim, ale jezdim ted jen po Praze, kratsi jizdy, a moc se nehlidam, takze potencial na zlepseni by tam urcite nekde byl...
Jinac ja si s autem furt trochu hraju, nemam s dieslama moc zkusenosti a zatim mi furt trochu dela problemy sviznejsi ale plynulej rozjezd. Nejsem moc zvyklej na kratsi pasmo vyuzitelnejch otacek a pomalejsi reakci na plynovej pedal. Mam zejmena problemy trefit tam u rychlejsiho rozjezdu spravne 2jku, protoze ta u myho motoru rozumneji zabere az kolem 2tis, takze jednicka se musi trochu vytocit a tam me to tak nejak vzdycky trochu cukne. Za soucasnou prumernou spotrebu 8,1l na sto se ponekud stydim, ale jezdim ted jen po Praze, kratsi jizdy, a moc se nehlidam, takze potencial na zlepseni by tam urcite nekde byl...
- Reklama
copak je něco špatného na svižné jízdě ... vidíš to to mě ani nenapadlo,že jezdí pomaluFerdaXXL píše:A co kdybychom radeji říkali, že ostatní jezdí pomalu ... Aby to nevypadalo, že jezdíme svižně
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
No pokud to je ve meste tak to neni protizakonne, ale daleko horsi jsou takovy, co jezdi 65 km/h v obci i mimo obec...FerdaXXL píše:nepovažuji se v žádném případě za závodníka jen jezdím cca o cca 20-30 km rychleji než ostatní. Někdy !!! Mě zase jdou na nervy nezávodníci co na 50-tce jedou 40 v levém pruhu a prostě neuhnou.
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
a že takových znám co se s tím ne*erou se dívím že se jim ještě nic nestalopekki píše: No pokud to je ve meste tak to neni protizakonne, ale daleko horsi jsou takovy, co jezdi 65 km/h v obci i mimo obec...
[img=http://ukazto.com/img_small/3651699~odtahH.jpg]Mazety píše:Tak dnes jsem s Astřičkou nedělal nic, ráno bylo -14°C a dehet si ani neškrtnul, nevím jestli to nebylo zmrzlou naftou, ale předpokládám, že WPower Dízl je dostatečně aditivovaný, pokud nechytne ani odpoledne při lepčí teplotě tak volám sopel odtah(záruka)
podle servisu to je snímaš otáček, ale uvidíme
už se stalo někomu něco podobnýho?
EX Opel Astra H caravan
Jestli myslíš to na tý fotce, tak ano , ale do smíchu mi moc nebylo, odtah ze Zadaru se trochu prodražilMazety píše:[img=http://ukazto.com/img_small/3651699~odtahH.jpg]Mazety píše:Tak dnes jsem s Astřičkou nedělal nic, ráno bylo -14°C a dehet si ani neškrtnul, nevím jestli to nebylo zmrzlou naftou, ale předpokládám, že WPower Dízl je dostatečně aditivovaný, pokud nechytne ani odpoledne při lepčí teplotě tak volám sopel odtah(záruka)
podle servisu to je snímaš otáček, ale uvidíme
už se stalo někomu něco podobnýho?
To bylo olejový čerpadlo... Snímač mi ještě neodešel...
to by mě zajímalo kolik stál odtahPepino píše: ale do smíchu mi moc nebylo, odtah ze Zadaru se trochu prodražil
To bylo olejový čerpadlo... Snímač mi ještě neodešel...
EX Opel Astra H caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To by mě zajímalo taky!
Ze známosti 13Kč/km... V sobotu ve 13:30 jsem odstavil auto, v neděli v 7:30 nás nakládali a v 21:30 jsme byli doma.. Protočilo se rozvodové kolo olejového čerpadla na hřídeli, oprava 16.000,-