Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No právě nevím co to je zač!Pokud to jde ředidlem nebo benzinem dolů ,tak je to ok!Mám doma plechovku s lakem mé barvy co jsem dostal od lakýrníka když mě lakoval zadní nárazník a zbyla mu!Tak to přetřu tím!Už to mám v plánu celý léto!Mám pod ten lak něco ještě natřít?Nebo to můžu nanést přímo na kov?
- Reklama
to je 100% primer co se nanáší na místo kde se pak natáhne housenka lepidla, samozřejmě nikdo jim nebrání to natřít tam kde to neni vidět ale patlat to tim i na místech kde se normálně dostaneš opravnou tužkou, to je pěkná prasárna , ale já už se dneska ničemu nedivim, dneska totiž nikdo nedělá nic pořádně a hlavně u toho nemyslí!!! nejvíc většinou myslí když inkasuje platbu...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Dnes se mi zdalo ze mi nekdo ukradnul kola a misto toho mi dal plechy ale jeste navic obracene, no vzbudil jsem se uplne zpocenej, sice mam auto pojisteny ale stejne, je to moje 3 dite
Jinak Otone, to sklo s pruhem je super, kor na tve barve Na gecku jsem ho taky nechal hned menit a hacko na jare nejpozdeji taky snad bude s pruhem
Jinak Otone, to sklo s pruhem je super, kor na tve barve Na gecku jsem ho taky nechal hned menit a hacko na jare nejpozdeji taky snad bude s pruhem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloshi tak to jsi měl hodného zloděje,když byl tak hodnej a dal ti místo nich aspoň plechy,ikdyž obráceně
Jen se smej, jak ja nemivam realisticky sny tak tady jsem si fakt myslel ze to je doopravdy, beeeee
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To je 20 km odomňa nech sa teda daríGord píše:My jdeme na nové sklo v pátek do Hodonína
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
a kde býváš?
prosím necituj poslední příspěvek díky samothe
prosím necituj poslední příspěvek díky samothe
Naposledy upravil(a) Gord dne 25 srp 2010, 17:00, celkem upraveno 1 x.
už není
Gord: Kúty
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Ja mám nalepený pruh čiernej fólie a je to tiež supermilosh píše:Dnes se mi zdalo ze mi nekdo ukradnul kola a misto toho mi dal plechy ale jeste navic obracene, no vzbudil jsem se uplne zpocenej, sice mam auto pojisteny ale stejne, je to moje 3 dite
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan