Red GTC Z18XE by Samothe
Re: Red GTC 1.8 16V Z18XE by Samothe
zatím jen opc stříška a postupem času to snad bude přibývat
- Reklama
tak tebe pristane, aj mne by pristala ale kaslem zatial na nu
nějak jsem nepochopil co jsi psal ale tak to je jedno
ze na tvoje ti pristane a keby som nekupoval veci k xenonom tab by som si to aj ja kupil. Ale teraz vsetky penaaaaze setrim na tuto somarinu.
Samothe parada!, za nie moc penez, moc gut efekt
bude to OPCline kridlo?
bude to OPCline kridlo?
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Midzi:xenony jsou užitečnější střížka se koupí příště
...alebo to ich OPC "besonders sportlich" kridlo? Vlastne ani neviem ktore z nich by som volil keby som mal na vyber, toto kridlo by mohlo tym ze je vacsie evokovat dojem ze Astra s nim bude vyzerat lepsie, ale neviem ci to mensie nevyzera kompaktnejsie so zbytkom karoserie
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
ale když nad tím přemýšlím tak to nahodím asi až na jaro do té doby bych mohl mít i prahy a nárazník a nechat to stříknout vše na jednou
Rozumna volba
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet