+1milosh píše:Navod urco posli
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak dnes jsem se vrátil z prodlouženého víkendu ve Stuttgartu a blízkém i vzdálenějším okolí. Užil si super německých dálnic a hlavně si udělal naprosto dokonalý zážitek pro pravého "petrolheada" - navštívil jsem muzea Mercedesu a Porsche. Co dodat, to se prostě musí zažít
Paráda,to ti trošku závidím.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
ja trosku viac
astřičku jsme odvezli na servisní prohlídku tak už jen počkat do odpoledne než si pro ní zase přijedu
Astricu vo štvrtok odložíme pod prístrešok na pár dní a vyráža sa na Barum Rally do Zlína.Udalosť na ktorú sa vždy teším celý rok je tady ...keďže BR ročne navštevuje cca 250 tisíc divákov, nechám šoférovanie na otca ,nemienim bojovať s Astrou v kolónach ....
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
To ti závidím. Taky bych se chtěl jednou podívat na Barumku. Bohužel je to dost z ruky . Letos jsem aspon stihl za barákem Bohemku.
Ja mam Barumku ,celkom kúsok -bývam cca 70 km do Zlína...ale bol som aj na Bohemke, pekné trate
Taky se chystám v sobotu na Barumku, i loni jsem byl. Astra bude ale doma, neměl bych na to v těch tlačenicích nervy, aby mi to tam někdo odřel.
Když to má člověk kousek, to by byl hřích se nejet podívat
Když to má člověk kousek, to by byl hřích se nejet podívat
No ja som loni vynechal kvôli chorobe, inak od r. 1997 nepretžitá účasť