Nová Astra Classic III na cestě...
Re: Nová Astra Classic III na cestě...
Tak to já jsem se taky nemohl dočkat jízdy do Kolína do bazaru:) ale čekat na funglovku....to je asi ještě silnější
- Reklama
No k tomu čekání můžu říct,že to bylo fakt nekonečný.Čekal jsem 8 týdnů a připadal jsem si jak pošuk Furt jsem šmejdil tady po foru a prohlížel jsem si auta ostatních,no prostě jsem se nemohl dočkat.A potom když jsem si autí odvážel ze salonu,to byl pocit,který se nedá popsat.V téměř 40-ti letech moje první funglovka.Nic se tomu nevyrovná,zvlášt,pokud nepatřím mezi ty,kteří si auto můžou koupit jak rohlík a opravdu mezi ně nepatřím.A je mě úplně fuk,nějaký propad ceny,ztrátová investice a podobný bláboly,prostě jsem si chtěl koupit nový auto,tak jsem si ho koupil a tečka
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Přesně tak, jsem na tom úplně stejně - já navíc plánuju, že si ho nechám opravdu hooooodně dlouho...
Už jsem to tady taky celý prošmejdil a prostudoval
Hlavně před objednáním jsem zjišťoval rozdíly mezi displeji a rádii, impulsní ovládání směrovek apod.
Výhoda taky je, že člověk může mít návod ještě dřív než auto
Akorát ty zástěrky, to je pěkně rozporuplné téma - někdo je chce, někdo ne, někdo je dokonce sundal...
Taky jsem tady konečně našel fotku, jak vlastně Caravan s těma zástěrkama vypadá
No nakonec tam nebudou. Jen mě trochu mrzí ten chybějící teploměr chladicí kapaliny, ale snad si zvyknu...
Už jsem to tady taky celý prošmejdil a prostudoval
Hlavně před objednáním jsem zjišťoval rozdíly mezi displeji a rádii, impulsní ovládání směrovek apod.
Výhoda taky je, že člověk může mít návod ještě dřív než auto
Akorát ty zástěrky, to je pěkně rozporuplné téma - někdo je chce, někdo ne, někdo je dokonce sundal...
Taky jsem tady konečně našel fotku, jak vlastně Caravan s těma zástěrkama vypadá
No nakonec tam nebudou. Jen mě trochu mrzí ten chybějící teploměr chladicí kapaliny, ale snad si zvyknu...
Naposledy upravil(a) sauce dne 20 zář 2010, 13:51, celkem upraveno 2 x.
Vybral sis dobře, výbava skvělá, auto krásný, kombík praktickej, motor taky OK. Ať ti to rychle uteče, těším se na fotky!
Mimochodem z toho akčního ceníku jsi ještě ukecal slevu nebo jsou to konečný ceny?
Mimochodem z toho akčního ceníku jsi ještě ukecal slevu nebo jsou to konečný ceny?
No nějaká minisleva tam je, ale není to nic zázračného...
V podstatě je to za tu cenu z akčního ceníku.
V podstatě je to za tu cenu z akčního ceníku.
No o no je tady na foru spousta rozporuplných témat,jako třeba benzín nebo naftu,nový nebo jetý,takový nebo makový kola atd,atd.Já to beru tak,že je tady spousta věcí,se kterýma Ti kolegové poradí a myslím,že užitečně a pak jsou věci,jako třeba ty zástěrky a podobně,který si člověk udělá tak,aby se hlavně jemu líbily,bo je to především TVOJE auto.A tak si myslím,že to má být No a co se týká technických věcí okolo Oplíků,tak na to je tady RomanK,takový guru přes tuto značku,to je prostě člověk na svým místě,který má ty auta zmáknutý od předního světla až po výfuk .Dokáže sebemenší blbost vysvětlit do absolutního detailu a když ho posloucháš,okamžitě pochopíš,že ví,o čem mluví.A vo tom to je Přeju Ti,at Ti autí slouží co nejdýl bez problémů a at Ti dělá jen radost tak jako zatím mě
Ještě jsem chtěl dodat,že další odborníci jsou tady Vojta z Liberce a Denny z Pardubic,ale ty jsem zatím neměl tu čest osobně poznat
Jo, to vím Od Vojty jsem kupoval tu loketní opěrku
Teď jsem si přečetl vlákno o korozi... Musím vás uklidnit, koroze se probírá snad na všech fórech, co se zabývají autama.
Ani takové Kii Ceed s plnou sedmiletou zárukou není slovo koroze cizí...
Teď jsem si přečetl vlákno o korozi... Musím vás uklidnit, koroze se probírá snad na všech fórech, co se zabývají autama.
Ani takové Kii Ceed s plnou sedmiletou zárukou není slovo koroze cizí...
je zajímavý že většinou hnijou pátý dveře na kombíkách, by mě zajímalo proč, např. na oktáfkách nebo na háčkách kombi...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak to je ted důvod proč si kupuješ sedan?