Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Přesně to jsem taky studoval a byl to caravan. Nakonec to bylo vidět podle zadních světel.. Před ním plaval nějaký chlopík, tak snad to nebyl majitel
EDIT: V Opavě jsem viděl nádherného Opla GT v černé barvě. Hezčí auto až na Italii od Ferrari snad ani není.
EDIT: V Opavě jsem viděl nádherného Opla GT v černé barvě. Hezčí auto až na Italii od Ferrari snad ani není.
Naposledy upravil(a) libca dne 16 srp 2010, 19:24, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
- Reklama
pri jazdeni v okoli Mariazell-u sme nasli vobec nie spatnu ciernu Astru ....naozaj neexistuju kolesa ktore by sa H-cku a Zafce viac hodili
ak by niekto chcel zkuknut viac "auto-filnych" foto: http://picasaweb.google.com/CandyX79/Mariazell2010#
ak by niekto chcel zkuknut viac "auto-filnych" foto: http://picasaweb.google.com/CandyX79/Mariazell2010#
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Bola to astra. Chlapík na tom zábere sa vraj utopil - chcel zachrániť svoje auto (neviem či konrétne tú astru)milosh píše:Dnes jsem koukal na zpravy na Nove a byla tam reportaz o zaplavach na Slovensku a mam pocit z to auto co tam plavalo byla hackova astra kombik, nevidel jste to taky nekdo? Snad nam neodplaval nejaky clen, protoze nekdo tam v ty vode taky plaval ale asi to nebyl ridic.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
mne sa zda ze sedel na streche ineho auta
Miloshi,nosíš sytě modrou košili?Pokud ano,tak jsem Tě asi potkal minulí týden tuším že ve čtvrtek okolo 15-16h v Ústí,jel jsi nahoru směrem k Tescu,co je před dálnicí.Viděl jsem Tě,teda pokud jsi to byl Ty,na poslední chvílu,bo jsem telefonoval
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
To bylo asi modry tricko - polokosile, muze byt? Cas i smer sedi bydlim kousek od Tesca
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jo jo,tak to sedí,jak prdel na hrnec ,tak mám dobrý oči,alespon zatím
Tak mas blikat, ja cucim po kazdym hacku a zafire co se u nas mihne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No to bych Ti asi vypálil oči,kdybych zablikal ,jel jsem totiž ve zdroji mé obživy,což je Scania R480 a na rampě mám 6 dálkových světel,svítí to opravdu kvalitně .A jak jsem říkal,viděl jsem Tě doslova na poslední chvílu,tak příště bliknu.Ale jestli Tě potkám večer,tak si to bliknutí budeš dlouho pamatovat