Stejnou náplň dne jsem měl i já...jen jsem ještě navíc voskoval, takže jak je pravidlem...ráno prší.Juray píše:ráno jsem vzal astru jen na houby a navečír umyl, takže čekám ráno déšť
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
Na dnesek taky predpovidali a spadly 3 kapky celkem Ja myl vcera
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Poslušně hlásím, že cca před deseti minutama skončila v Praze 8 bouřka. A byly i kroupy..
U nas v UL uz taky blika obloha
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V Plzni jen pokapává, ale blesky sou řádný...
Koukám že snad nad celým ústeckým krajem a prahou řádí bouřka. Tady ve Vroutku (Žatecko) už taky hřímá jak blázen a začíná dost pršet
Tak u nás včera taky, nebe bylo spíš svítivý než černý, bouřka šílená, ale ty kroupy. Kytky lehly úplně, ale já jsem spíš trnula, aby mi neudělaly díry do auta, jelikož jsem ráno odjížděla v 5, tak jsem Astru musela nechat stát venku. Ale naštěstí jsme bez děr, skoro se divim.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
dneska konečně nový internet doma,teď už se mě nezbavíte
tak dnes mi dorazili velurove koberceky a aj zadne zasterky. Koberce su na mieste a zasterky budu coskoro.
A dnes nam vytopilo sklad co mame pri BB, vraj meter vody takze zajtra asi ideme ratat skody
A dnes nam vytopilo sklad co mame pri BB, vraj meter vody takze zajtra asi ideme ratat skody