Elektricky sklápatelné spätné zrkadlá?
Re: Elektricky sklápatelné spätné zrkadlá?
Koukal jsem se po oblíbených ruských stránkách, jejichž návody se tady sem tam vyskytují a našel jsem tam tenhle návod.
http://translate.googleusercontent.com/ ... u4t52bYY7Q
Podle toho to vypadá, že stačí dokoupit dva náhradní díly v Oplu a montáž se dá zvládnout snad i bez pomoci servisu. Jen bych se chtěl zeptat někoho, kdo tomu rozumí, jak je to řešené? Nejprve to namontuju u řidiče, potom u spolujezdce a ve výsledku se to ovládá kde? Na tom ovladači, kde se řeší úhel zrcátek a stahování oken? Moc nerozumím tomu jak je to mezi sebou vlastně propojeno.
A s tím přichází asi druhá otázka: Už si to někdo nechat druhotně namontovat a nakolik vás to se vším vyšlo?
http://translate.googleusercontent.com/ ... u4t52bYY7Q
Podle toho to vypadá, že stačí dokoupit dva náhradní díly v Oplu a montáž se dá zvládnout snad i bez pomoci servisu. Jen bych se chtěl zeptat někoho, kdo tomu rozumí, jak je to řešené? Nejprve to namontuju u řidiče, potom u spolujezdce a ve výsledku se to ovládá kde? Na tom ovladači, kde se řeší úhel zrcátek a stahování oken? Moc nerozumím tomu jak je to mezi sebou vlastně propojeno.
A s tím přichází asi druhá otázka: Už si to někdo nechat druhotně namontovat a nakolik vás to se vším vyšlo?
Astra Caravan r.v.2006 1.6/77kW
- Reklama
myslim ze to sklapanie funguje s DO ked zamykas alebo odomykas, teda mne by to stacilo. Takze zianne dalsie tlacitka nepotrebujes. Ak sa to niekomu podari urobit tak bude mat urcite vela zakaznikov
2 Danken: Tak myslim ze cena je stejna jako kdyz se to objedna z Anglie, odkaz jsem sem uz daval.
Jen ten 1 dil vyjde bratru na 5 litru an ten druhy jsem se ani nedival, ale kazdopadne to je dobre, nemusel bych minimalne 2xdenne obihat auto ale jen by stacil 1 cudlik
Jen ten 1 dil vyjde bratru na 5 litru an ten druhy jsem se ani nedival, ale kazdopadne to je dobre, nemusel bych minimalne 2xdenne obihat auto ale jen by stacil 1 cudlik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tohle by se mi taky zamlouvalo,ale jak vidím jaká je cena radši se kolem auta projdu než za to dávat takové prachy
No, koukal jsem se a právě mě zarazila ta cena na tom odkazu z Anglie. Myslel jsem že by přes návod od kolegů z Ruska to vyšlo levněji ale asi ne. A pokud by to bylo, tak jak píše Midzi, tak by mi to bylo k ničemu. Pokud by sklápění zrcátek bylo spojeno s uzamykáním přes dálkové ovládání, tak bych se do té garáže, kvůli které musím ty zrcátka klopit stejně moc nedostal. Respektive, asi bych se potom z toho auta nedostal já
Astra Caravan r.v.2006 1.6/77kW
ty zrcátka jdou sklápět pouze tlačítkem na dveřích, ne dálkou
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Tak sklapanie zrkadiel by som privital ... Urobili ste to niekto, kolko to bude stat?
Prajem pekny den.
M.
Tak sklapanie zrkadiel by som privital ... Urobili ste to niekto, kolko to bude stat?
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Vojto a ktorym tlacitkom?
tlačítkem, ktere je uprostřed tlačítka pro nastavování sklonu zrcátek, tzn. při dodělávání sklápění se musí toto křížové tlačítko vyměnit za křížové doplněné středovým tlačítkem ke sklápění
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
aha takze dalsi kus co treba dokupit, ale s DO mi to pripada lepsie, teda idealne kombinacia tlacika a DO.
Milosh ziaden barter nehladaj tu mas nove a lacnejsie
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=47224
Milosh ziaden barter nehladaj tu mas nove a lacnejsie
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=47224