Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Hombre takto,pracujem v štátnom sektore a tam vždy dostaneš na auto určitý obnos,riaditeľ si zohnal BMW v cene aká je akorát na Astru Classic v plnej výbave,či Golf...takže asi tak a ja mať peniaze a vyberať si? ver tomu že Opel neni moje vysnené auto (a teraz nemyslím Ferrari atd,myslím normálne dostupné vozy ) no keby mi dal niekto vybrať medzi BMW 1 a Astrou v plnej výbave neváham...neviem či si sa v 1ke už viezol,ale to je snáď to najnesympatickejšie auto na svete, malé,dlhý nos ako chlapi z Dědictví .A napr cena dielov,ani nerozpávam a že tam tie diele potrebuješ často mám kamarátov,či spoluhráčov ktorí vlastnia BMW od 3ky až po M6 a že by boli spokojní so spolahlivosťou sa povedať nedá,no stále hovoria BMW je BMW
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Jasný, každý má jiný zkušenosti, ale já a BMW:
- design 1er miluju! Je to auto, který se nelíbí každýmu, ale i to na ní mam rád
- nespolehlivost BMW určitě neni větší než u Opla, jeden příklad z domova: otec má 320d z r. 2004, najeto kolem 110k km a auto za celou dobu jen 2x nebo 3x vidělo servis kvůli výměně oleje. Na provoze stálo jen o pár kaček víc, než kdejaká oktávka...
- 1er jsem několikrát řídil (120d, 118d) a v nižší třídě neni auto s lepším podvozkem, skvělý řízení, řazení, sportovní, přitom pohodlná pozice za volantem, skvělý odhlučnění a fantastický motory. Ano, prostorů míň, ale to přeci neni mínus - ne každý vzadu místo potřebuje a kufr je srovnatelný s krátkou Astrou.
Samozřejmě chápu, výběr mezi oholenou 116i a se vší výbavou narvanou Astrou 1.9 CDTi bych zvolil taky Opel. Takže jde i o jakých verzích se tu bavíme.
Navíc nechápu, proč Astra Classic III a ne třeba Astra J?
- design 1er miluju! Je to auto, který se nelíbí každýmu, ale i to na ní mam rád
- nespolehlivost BMW určitě neni větší než u Opla, jeden příklad z domova: otec má 320d z r. 2004, najeto kolem 110k km a auto za celou dobu jen 2x nebo 3x vidělo servis kvůli výměně oleje. Na provoze stálo jen o pár kaček víc, než kdejaká oktávka...
- 1er jsem několikrát řídil (120d, 118d) a v nižší třídě neni auto s lepším podvozkem, skvělý řízení, řazení, sportovní, přitom pohodlná pozice za volantem, skvělý odhlučnění a fantastický motory. Ano, prostorů míň, ale to přeci neni mínus - ne každý vzadu místo potřebuje a kufr je srovnatelný s krátkou Astrou.
Samozřejmě chápu, výběr mezi oholenou 116i a se vší výbavou narvanou Astrou 1.9 CDTi bych zvolil taky Opel. Takže jde i o jakých verzích se tu bavíme.
Navíc nechápu, proč Astra Classic III a ne třeba Astra J?
Corsaczek: proc classica a ne J?protoze ve statni sprave mas nejaky strop financi na nakup auta a J je jeste dost drahe ve vybave jakou si predstavuje sef.jo 1ka je o vkusu,a me se napr nelibi,zajimavy byl pohled panu z top gearu ,vyzvedli veci jako ty ale rekli ze jedine co je na tom aute tak drahe je znak.ale kamos co ma M6 507 koni,to by sem si nechal libit=D
Chápu, že je tam strop, ale jestli že ten strop stačí na BMW 1 v nějaký lepší výbavě, tak musí stačit na ještě lepší Astru J, ne?
Jinak s tim znakem je to dobrý a pravdivý
Jinak s tim znakem je to dobrý a pravdivý
Corsczek o par prispevkov spat som pisal ze na BMW bola velka zlava=) ,to mas pravdu ze za zenu 1ky by bola 'stra J bez problemu
Inak aby som nepisal len OT tak my a astra teraz hodujeme,co znamena ze astra bude asi par dni stat na dvore,svoj vodicak mam rad=D. Zahoracke hody su zahoracke hody=)
Inak aby som nepisal len OT tak my a astra teraz hodujeme,co znamena ze astra bude asi par dni stat na dvore,svoj vodicak mam rad=D. Zahoracke hody su zahoracke hody=)
Co se týče BMW 1, souhlasim s Adrianem. To auto se mi ani trochu nelíbí. Ale proti 3ce bych neprotestovala .
Jo, pánové z Top gearu toho nakecaj - jejich oblíbená hláška, že někam to auto dojelo a neni to takovej zázrak, protože by tam dojel i Vauxhall Astra, to mě vždycky nasere.... A pak pochválej Toyotu Aigo .
Jo, pánové z Top gearu toho nakecaj - jejich oblíbená hláška, že někam to auto dojelo a neni to takovej zázrak, protože by tam dojel i Vauxhall Astra, to mě vždycky nasere.... A pak pochválej Toyotu Aigo .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
U těch dvou volů se taky vždy nasměju. Ale FORD je pro ně modla.
Tak ja som strávil noc na kolegovej svadbe Bolo super
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dneska jsem na dálnici před Brnem chytil takovou průtrž mračen, že jsem měl fakt bobky. Navíc s námi v autě cestovala i malá neteř a tak pocit zodpovědnosti byl ještě znásobený. ...a za chvíli v Brně pěkně sluníčko, hic jako kráva, pohodička
U nás taky hic jako kráva ráno jsem vzal astru jen na houby a navečír umyl, takže čekám ráno déšť