Opel Astra H SEDAN 1.6 Enjoy by FerdaXXL
Opel Astra H SEDAN 1.6 Enjoy by FerdaXXL
Ahoj všem,
abych se už konečně vyhnul tomu lynčování tak sem vložím i já pár svých fotografií a postupně je budu sem přidávat. Popis taky bude, ale až časem Omlouvám se za kvalitu fotografií je to vše dělané jen narychlo ... Tak okoukněte nejdelší Astru H, která je ještě delší než Caravan asi o 10 cm
abych se už konečně vyhnul tomu lynčování tak sem vložím i já pár svých fotografií a postupně je budu sem přidávat. Popis taky bude, ale až časem Omlouvám se za kvalitu fotografií je to vše dělané jen narychlo ... Tak okoukněte nejdelší Astru H, která je ještě delší než Caravan asi o 10 cm
Naposledy upravil(a) FerdaXXL dne 07 led 2009, 00:51, celkem upraveno 2 x.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Astra H SEDAN 1.6 Enjoy by FerdaXXL
Hmmm!
Paráda!Mazílek!Kdybych nepotřeboval combíka, tak do ní určitě taky jdu!Moc pěkná! Chválím!!!
Paráda!Mazílek!Kdybych nepotřeboval combíka, tak do ní určitě taky jdu!Moc pěkná! Chválím!!!
Diky
No rozhodoval jsem se mezi sedanem a caravanem. Ale pritelkyni se tezce zaviral kufr takze vyhral sedan. Ja byl radeji, protoze mam rad na zadnim platu poradne ovaly a zesilovac. Ale kdyby zalezelo jen na ni, tak mame doma 5 DVR. Me se teda jako taky moc libi, ale na moje potreby ma bohuzel moc maly kufr. Ale to by se to panecku parkovalo ...
No rozhodoval jsem se mezi sedanem a caravanem. Ale pritelkyni se tezce zaviral kufr takze vyhral sedan. Ja byl radeji, protoze mam rad na zadnim platu poradne ovaly a zesilovac. Ale kdyby zalezelo jen na ni, tak mame doma 5 DVR. Me se teda jako taky moc libi, ale na moje potreby ma bohuzel moc maly kufr. Ale to by se to panecku parkovalo ...
Nablistany krasavec!! Velmi sa mi lubia C-stlpiky a struktura zadnych svetiel s dotiahnutym nadviazanim cuvaciek na chromovu listu.
Michale a 100 bodov za tu pracicku co si si dal s rameckami, podpisom, zabielenim znaciek, umeleckym ponatim a tiez vyzera ze si ju dokladne polestil pred photo-shootingom
Michale a 100 bodov za tu pracicku co si si dal s rameckami, podpisom, zabielenim znaciek, umeleckym ponatim a tiez vyzera ze si ju dokladne polestil pred photo-shootingom
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Na ty zadni svetla jsem se zameril a nafotil je detailne (macro) a az projdou digitalni fotokomorou hned je sem dam. Ale osobne se domnivam, ze OPC a 5 DR ma ty zadni svetla mnohem hezci. Tim nechci rict, ze se mi ty moje nelibi ...... A taky se tesim na fotky te tve krasavice.
Kurna tak to abych taky vytahnul zrkadlovku a udelal nejaky hezcejsi fotky...
Ja normalne na sedany moc nejsem ale todle muzu, moc pekny!
Ja normalne na sedany moc nejsem ale todle muzu, moc pekny!
teda já žasnu, ty si sem fakt dal fotky Astra nádherná, i přes počítač voní novotou. Mě se sedan moc líbí, fakt povedený auto. Ještě jednou gratulace ke skvělýmu výběru a přeju hodně bezporuchových a beznehodových kilometrů!
@majkp: No já to zkoušel fotit kompaktem, ale už to s ním moc neumím a ten objektiv byl dost mizerný co se týče širokoúhlosti. Ještě teď bych uživil nějaký „superširokoúhlý“ objektiv minimálně 10-20 mm. Bohužel mám jen 17-40 mm. Na kvalitě fotografií přece nezáleží. Záleží na tom, aby nám to pěkně jezdilo .... že jsem tak zvědavej čím fotíš ty ?
@corsaczek: To já taky a díky a přeji totéž . V pátek jedu do Plzně tak se možná někde náhodou potkáme
@corsaczek: To já taky a díky a přeji totéž . V pátek jedu do Plzně tak se možná někde náhodou potkáme
Zase oproti 3 a 5-dverovym sa sedanovske svetla casom tak neokukaju. A mam pocit ze sme zvolili uplne rovnake zimnase ...GY ultragrip 7(+)?FerdaXXL píše:Na ty zadni svetla jsem se zameril a nafotil je detailne (macro) a az projdou digitalni fotokomorou hned je sem dam. Ale osobne se domnivam, ze OPC a 5 DR ma ty zadni svetla mnohem hezci. Tim nechci rict, ze se mi ty moje nelibi ...... A taky se tesim na fotky te tve krasavice.
Ja moc na fotenie nie som, ale kamoska na novorocnej projiztke nieco okolo astrule pofotila tak jej poviem nech nieco da do "co pak ste vy a H delali"
U mna zajtra cestou na vypredajove nakupy zasvieti stvorka s tromi nulami -u teba ste uz zacali 5.tisicku?
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
fakt ?? tak to jsme na tom skoro stejne. Tusim, ze ja mam na tachometru 3800 tak nejak ... co volant a kola jeste mas Pokud jeste mas volant nechces ho vyfotit a poslat mi tu fotku ? ten muj volant me vazne stve. Dole mam gumovou krytku je to hnus ....