Hm, no to je pešek. Hele, ať se Ti dá ratolest dohromady, tohle je svinstvo ani nepředstírám že to chápu nebo rozumím. Pro mě je zdraví šprčka taky to za co se modlím aby vydrželo. Tak se držte a ať Vám to dopadne dobře.oblhut píše:Čauky Jirko,není zač,rádo se stalo.Na Ještědu bylo nádherně.Bohužel už jsme doma,dnes ráno dostal Náš klučina vysoký horečky,....
Minisraz v Lelekovících.okr.Br 29.7-31.7.11
Re: Minisraz v Lelekovících.okr.Br 3.7-4.7.10
- Reklama
kluk asi věděl co prijde za počasí. Souhlas s Jirkou. Zdravi je největší dar. Věřte bude líp. Držime všechny palce.
Moc děkuju Dimi a jsem rád,že jsem Tě mohl poznat.Sice to bylo setkání krátké,ale příjemné.Pro mě patříš k lidem stejné krevní skupiny,která se sešla u Otona a věřím,že se setkáme na nějakém podobně vydařeném srazíku
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak co kolegové?nechcete si to někteří v srpnu zopakovat?
Koukám, že máš roupy.Oton píše:Tak co kolegové?nechcete si to někteří v srpnu zopakovat?
Pro mě to ale není aktuální, i když bylo fajn. Jsem na Moravě 1x ročně a tak tu mám hafo "povinností".
To není vůbec blbej nápad předběžně za sebe říkám,že bych mohl 21-22.8.Tak uvidíme,co se z toho vyklube,třeba by jsme mohli zagrilovat,jak jsme se bavili,vid?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se právě dozvěděl,že to na sokolovně nepujde!Protože budou v září hody a předělavají bar a dělají sprchy!Takže tam každej den někdo bude a hlavně tam bude hroznej bordel!
Ale Ivošku tvoje připomínka není od věci!Zagrilovat bychom mohly!
Ale Ivošku tvoje připomínka není od věci!Zagrilovat bychom mohly!
To už jsme doma, takže pokud zbudou peníze po nákladné opravě tak za nás super nápad. Rádi přijedeme.
koli mne nemusite dorabat sprchy
a nepribudnu aj nejake miestnosti kde sa da v klude spat
a nepribudnu aj nejake miestnosti kde sa da v klude spat