130 360 KmAdriano2 píše:Destroyer,môžem vedieť koľko máš najazdené že ti už odišiel?
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
- Reklama
Tak od rána chystám Astru na nočnú jazdu do Senju ...snáď sa po ceste nič nestane a hlavne Astra ma nesklame...teraz už len zaľahnúť a dať si šlofíka a veriť v lepšie počasie ako je tu
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak jsme se vrátili z týdenního pobytu v našich "velehorách" na 220 km ze Špindlu domů jsem zaznamenal svůj osobní rekord ve spotřebě 5,8 l !
Tak to je náádherná spotřeba,já už se dostal i na 5,6l ovšem ne naloženej až po strop jako na dovči.Ale jsou to příjemný hodnoty vid,zvláště když vezmeš do úvahy velikost a váhu auta a zárověn dynamiku,jakou mu tento motor dodává
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
no tak tuhle nádheru jsem dokázal jen při návratu, jinak spotřeba při cestě tam a pohybu na dovči mi vyšla zatím nejhorší co jsem se Zafirou měl: 7,02 l. Ale nestěžuju si, na velký auto a v automatu je to furt super.
Naposledy upravil(a) hombre_71 dne 26 črc 2010, 14:43, celkem upraveno 1 x.
Pod to se můžu jedině podepsat
Dnes návštěva RomanaK v jeho království.Opět příjemné setkání s bezva člověkem.Naprogramoval ovládání oken přes klíček a režim denního svícení přeprogramoval na režim 5.Díky Romane a časem se zkusíme teda domluvit na to tlačítko Sport ;
My dneska jedem opět k doktoru, snad finálně vyřešíme problém s katalyzátorem! Takze držte palce
Tak hodně štěstí,držím pěsti,ty jsou pro štěstí,palce pro kopance,tak se říká u Nás na Moravě
Já jsem včera dala auto přes den mámě a ona s nima parkovala u nich v práci v podzemních garážích a Astřička vzbudila docela rozruch, všichni okolo parkující chválili jak je autí pěkný s těma kytičkama a černostříbrnejma kolama, málokdo ho přehlídl (a to tam parkuje jinak samej mercedes, audi apod..), tak jsem měla docela radost, že se líbí .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW