Popis ::Možnosti klíče
Re: Popis ::Možnosti klíče
Kdyz jsem mel nove gecko nechal jsem si baterii menit u Opla a dal jsem asi 112kc cca, ale pravda vydrzela 2 roky v pohode.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Mne vo Vectre bateria vydrzala cez 4 roky. U Astry este nevnimam ze by sa pocas roka skracovala vzdialenost na aku vim odomknut / zamknut - cca 10m.
To hombre_71: Este neviem kolko trva vymena baterie v kluciku k Astre - ale vo Vectre to netrva viac ako 2 minuty - ver mi (ale nemam vyklopny klucik).
Prajem pekny den.
M.
Mne vo Vectre bateria vydrzala cez 4 roky. U Astry este nevnimam ze by sa pocas roka skracovala vzdialenost na aku vim odomknut / zamknut - cca 10m.
To hombre_71: Este neviem kolko trva vymena baterie v kluciku k Astre - ale vo Vectre to netrva viac ako 2 minuty - ver mi (ale nemam vyklopny klucik).
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Měl jsem gečko 7,5 roku a baterii jsem neměnil a stále fungovala, u Zafiry po roce funguje na 3-5 metrů.
Meriva B Enjoy 1,4T 88kW
Já mám baterku taky už koupenou, stála mě 25 Kč, výběr nebyl, měli jen jednu značku, tak jsem brala jí. Dám to přítelovi, ten je manuálně zručnější (já mám dlouhý nehty) a taky vyměníme doma.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Ja som ju uz menil, cele som to spravil na stojaka ked som cakal na priatelku v obchode s handrami. Spravil som to za pol minuty, az som bol vtedy sklamany ze ma to nezabavilo na dlhsiu dobu .
Inak s tou vzdialenostou, je lepsie ked vam to funguje len na par metrov, prve kluce fungovali na velku vzdialenost a ked zlodej ukradol kluc, postadil sa do stredu parkoviska a stlacil kluc. Hned videl ktore auto bliklo aj ked bolo od neho 20m
Inak s tou vzdialenostou, je lepsie ked vam to funguje len na par metrov, prve kluce fungovali na velku vzdialenost a ked zlodej ukradol kluc, postadil sa do stredu parkoviska a stlacil kluc. Hned videl ktore auto bliklo aj ked bolo od neho 20m
- vojtavojta
Da sa cez kluc otvorit zadny kufor?
Aby sa dalo potom dorobit nieco take.
http://www.youtube.com/watch?v=g0jX5BUH_74
Aby sa dalo potom dorobit nieco take.
http://www.youtube.com/watch?v=g0jX5BUH_74
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Škodovky toto mají z výroby, na dálkáči je uprostřed tlačítko, kterým se otevírá jenom kufr, tím ho odemkneš a pružina na tlimiči už pak udělá svoje
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
K cemu to je otvirat jen kufr? Jak kdyz otevru kufr tak bud vylejzam z auta nebo tam nakladam a pote odjizdim takze jsem rad ze mam otevrene i dvere
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu ...blbost. Kup radši si lištu na nárazník....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF