Pokec o čemkoliv a OT
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
EPC
Tak mám problém s tím prográmkem!Všechno je nainstalovaný ale !
Když zadám kat.číslo na stranky opel.cz abych se dozvěděl cenu tak mi to píše že číslo neexistuje!
A myslel jsem že to bude to co mají přímo u opla,že tam bude to auto rozkreslený a tak.
Když zadám kat.číslo na stranky opel.cz abych se dozvěděl cenu tak mi to píše že číslo neexistuje!
A myslel jsem že to bude to co mají přímo u opla,že tam bude to auto rozkreslený a tak.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: OTéčkujem tady :)
to honza >prosim te co bývá za akci v tom renocaru?jak jsi navrhoval tam udělat clubovej sraz!
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové!Přeji Vám a Vašim rodinám nebo přítelkyním příjemné prožití vánočních svátků a štastný nový rok!
Tak tak, hezky a pohodovy svatky vsem a mnoho stastnych kilometru v novem roce!
Přeju taky krásné svátky a přidávám foto mé Astry Zatím jen model ale březen se blíží
http://gord.rajce.idnes.cz/Opel_astra_1_24/
http://gord.rajce.idnes.cz/Opel_astra_1_24/
už není
tak svátky jsou za náma tak aspoň popřeji šťastný nový rok plný pohody,zdraví a lásky a samozřejmě další ujeté kilometry bez nehod
Do noveho roku preji vsem to nejlepsi hodne zdravi, stesti , lasky a sexualni svezesti. Mnoho stastne ujetych km bez nehod a pokut
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
No a já se přídávám s přáním všeho nejlepšího, ať se daří v doma, v práci i na silnici
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: EPC 2009
Máte někdo už program EPC 2009