Kontrola Originality - nalepky na skle
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Kontrola Originality - nalepky na skle
Caute,
asi vacsina z nas kupila astricku uz ojazdenu a casto krat zo zahranicia. Konkretne ja mam auto z nemecka a k prepisu auta som musel absolvovat kontrolu originality (KO). Predpokladam, ze rovnako to je aj v CR. Auto vam skontroluju, ci nie je kradnute, striekane, prepisovane cislo a co ja viem vsetko. Ked auto prejde tak nalepia nalepky KO na predne sklo, bocne dvere a vselikde po karoserii. KO by mala byt platna len mesiac.
Ja som si nalepky zo skiel odstranil hned ako som namontoval znacky a ostatne odstranujem priebezne. Prednedavnom si ale svagor priviezol passata a pytal sa na KO ci si to moze odlepit a chlapik sa zatvaril divne.
Otazka je teda su k niecomu tie nalepky ked uz je auto prepisane a mam slovensky technicak??? Mozem si ich odlepit? Podla mna su uz bezcenne kedze platia len mesiac.
Johny
asi vacsina z nas kupila astricku uz ojazdenu a casto krat zo zahranicia. Konkretne ja mam auto z nemecka a k prepisu auta som musel absolvovat kontrolu originality (KO). Predpokladam, ze rovnako to je aj v CR. Auto vam skontroluju, ci nie je kradnute, striekane, prepisovane cislo a co ja viem vsetko. Ked auto prejde tak nalepia nalepky KO na predne sklo, bocne dvere a vselikde po karoserii. KO by mala byt platna len mesiac.
Ja som si nalepky zo skiel odstranil hned ako som namontoval znacky a ostatne odstranujem priebezne. Prednedavnom si ale svagor priviezol passata a pytal sa na KO ci si to moze odlepit a chlapik sa zatvaril divne.
Otazka je teda su k niecomu tie nalepky ked uz je auto prepisane a mam slovensky technicak??? Mozem si ich odlepit? Podla mna su uz bezcenne kedze platia len mesiac.
Johny
- Reklama
Re: Kontrola Originality - nalepky na skle
V Česku to nemajú.
Odstránil si tú okrúhlu alebo z predného skla štvorcovú. Neviem či sa môžu odstrániť, kolega ju vyberal z koša keď mu ju brat strhol. Skúsim zistiť, dám vedieť
Odstránil si tú okrúhlu alebo z predného skla štvorcovú. Neviem či sa môžu odstrániť, kolega ju vyberal z koša keď mu ju brat strhol. Skúsim zistiť, dám vedieť
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak to slyšim prvně. Ale spíš mě překvapuje, že je to KO nálepka, spíš bych čekala OK, když je to v pohodě , mohli to pojmenovat aspon originální kontrola nebo podobně...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Odstranil som vsetky zo skiel, aj tu stvorcovu v predu aj bocne. A priebezne ked sa nudim tak davam prec tie ostatne male pasiky kde su vidno, mal som ich hlavne medzi dveravami, v motore tam kde su uchytene tlmice a tak.
Vraj ak už máš značky tak to netreba ale dám vedieť zajtra presne
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
a ako si odstranil tie cmarance na karoserii, lebo mne to nejako nechce dole. Neviem co za fixu pouzili ale drzi ako keby ju tam niekto chcel
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
ake cmarance? fixkou ani nicim inym mi tam nepisali, ale vsade mam take zakerne pasiky s nejakym kodom
ja mam tie cmarance na dverach prahoch a aj inde, netusim kto ich narobil. Ale nastastie ich robil tak aby ich nebolo az tak vidiet, aj fixu pouzil podobnej farby
... tie nalepky urcite netreba, kludne si ich odlep
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
2Midzi: ja mam namiesto tych cmarancov specialne nalepky s kodom, su dost hrube a idu ku*evsky tazko dole. Vzdy ked niekde cakam a nudim sa tak jednu pomalicky nechtom zoskrabavam
teraz citam toto:
http://forum.autobazar.eu/nalepka-o-ko-t25054.html
takze asi to nie je naozaj treba....
Ako Bohus povedal: "Ja su klidny"
Diky vsetkym
teraz citam toto:
http://forum.autobazar.eu/nalepka-o-ko-t25054.html
takze asi to nie je naozaj treba....
Ako Bohus povedal: "Ja su klidny"
Diky vsetkym