Popis ::Možnosti klíče
Re: Popis ::Možnosti klíče
Mně se taky zdá, že od minulé výměny baterie cca 6 měsíců už vyměněná baterka slábne.
už není
- Reklama
Ono stahovani oken pres klicek urcite dost zere baterku. Ja mam v klidku baterii od te doby co jsem Astru privezl, cili od 10/2009 a stale maka. Spis se zeptam na to na jakou nejvetsi dalku Vam jde Astra odemknout/zamknout. Me jde tak na 10 metru. Asi....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Me ze 7.patra
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
To milosh:
Tak to je pěkně na ho..o.
Tak to je pěkně na ho..o.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
mě v lednu 2009 co jsem astru koupil šla zamykat taky tak z cca 10m ale teď ztěží 5m a jsem rád:( budu muset taky vyměnit
Taky se řadím mezi ty, kterým jde auto otevírat z větší dálky.. Ze třetího patra a to auto stojí ještě dobrých 15m od vchodu do baráku , ale pokud je tam vícero aut, tak i těch z 5 metrů občas nejde..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Pokud selže zavírání elektrické,použijte nouzové zavření dveří mechanické.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
Nehrozí mi při výměně baterie v klíči, že bych mohl přijít o nějaký ten kód, který klíč vysílá směrem k vozu? Ještě jsem baterii neměnil (astru mám 4 měsíce), ale neotevřu jí nadálku ani z těch 10 metrů, takže jí vyměnit budu muset co nejdřív.
Pokud baterii vymenis do 2minut pokud si dobre pamatuju pak to je v pohode.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet