UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
Re: UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
JA to delal podle toho navodu co pises, jetware jsem smazal bylo k nicemu. Kazdopadne mam WM 6.5
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jsem si dovolil ze svoji zahradky clanecek napsat a par fotek udelat pro majitele telefonu s Windows Mobile
https://www.opel-astra-h.cz/jak-spojit- ... ws-mobile/
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
https://www.opel-astra-h.cz/jak-spojit- ... ws-mobile/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj bohužel mám zkušenost jako Vl@do, zkoušel jsem dvakrát instalovat, ale bez úspěchů. Telefon se připojí bez problému a připojení drží, ale žádný kontakt se do UHP nenakopíruje.
Hegio
Opel Zafira B, 1.9 CDTI, motor Z19DTH (5/2006)
A verzi WM mas jakou? 6.5 taky jako ja?
-
- Kontaktovat uživatele:
problém může být způsoben starší verzí firmwaru v UHP. Chtělo by to zjistit a případně aktualizovat...hegio píše:Ahoj bohužel mám zkušenost jako Vl@do, zkoušel jsem dvakrát instalovat, ale bez úspěchů. Telefon se připojí bez problému a připojení drží, ale žádný kontakt se do UHP nenakopíruje.
- da sa nejak dostupne upgradovat o.s. v HTC Diamond2 z WM 6.1 na 6.5 ?
- co sa firmware v UHP4 tyka, poziadal som som cloveka, ktory mi ho programoval (vojta) o aktualizaciu na najnovsiu verziu. Zda sa, ze v UHP bol rovnaky rocnik firmware ako jeho najnovsia verzia, pretoze sa aktualizacia nedala previest. Mam pocit, ze sa jedna o polovicu r.2009. Existuje uz novsi firmware?
- co sa firmware v UHP4 tyka, poziadal som som cloveka, ktory mi ho programoval (vojta) o aktualizaciu na najnovsiu verziu. Zda sa, ze v UHP bol rovnaky rocnik firmware ako jeho najnovsia verzia, pretoze sa aktualizacia nedala previest. Mam pocit, ze sa jedna o polovicu r.2009. Existuje uz novsi firmware?
Ja mam UHP v aute mesic a mam tam posledni verzi, ale to je otazka i na RomanaK jaka to vlastne verze je
Samo ze i Vojta top bude asi vedet
Upgrade na nejnovejsi verzi WM 6.5 by ti to melo nabidnout samo ne? JA uz to tam mel pri koupi![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Upgrade na nejnovejsi verzi WM 6.5 by ti to melo nabidnout samo ne? JA uz to tam mel pri koupi
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
V HTC mám 6.1 a UHP bude asi čtyři roky stará verze. To asi bude tím. ![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Hegio
To bude ten problem ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Chcel by som si namontovat UHP ale ani netusim co vsetko musim mat. Odhadujem ze treba aspon GID, ten uz mam. A teraz neviem ci to bude fungovat aj CD30 alebo aj radio treba lepsie. A este jedna technicka otazka. UHP vie asi pracovat naraz iba s jednym telefonom ale zapamata si aj viac? Cize zalezi od toho aky k nemu prave zapojim. Nechce sa mi totiz zakazdym parovat. Ak by mi este vedel niekto aj pribliznu cenu dat tak to by som bol uplne nadseny.