Tupý kovový zvuk
Tupý kovový zvuk
Neví někdo co by to mohlo být? Mám Astru H GTC a když dobržďuji a nebo se rozjíždím slyším jako by ze přední nápravy tupý zvuk a je to i cítit takovým poskočením jako když přeskočí kloub nebo co, nedělá to pokaždé ale netuším co to je..
Díky za rady
Díky za rady
Opel Astra H 2.0 TURBO 147kW 2005
- Reklama
Re: Tupý kovový zvuk
Jak čtu tvoje příspěvky, tak zatím řešíš samé problémy. Kolik má najeto tvoje Astra a kde jsi ji koupil? Na druhou stranu až tomu vychytáš mouchy, tak to bude dobrý svezení...
má najeto cca 69tis. a nic tomu až na ten zápach benzínu, který začal až dnes a ten tupý zvuk který jsem zatím slyšel jen asi třikrát za celou dobu není. Rád bych jí měl uplně v pořádku, nechci nic zanedbat
Jeden tupý kovový zvuk se objevuje při rozjíždění, po překročení asi 20km/h a je to nějaký standardní test, snad brzd? Teď si nejsem jistej, ale je to normál, pokud se to objevuje po nastartování (u mě ale ne pokaždý) a po prvním překročení těch cca. 20 km/h.
To nebude ten test ABS, který je slyšet jako takové divné cvaknutí při prvním překročení nějaké malé rychlosti, protože to slyší i při dobržďování. Co kosti?
Myslel tyčky stabilizátora Tvoje môžu tak akurát vŕzgať
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Taky mě to napadlo ale nevím, dnes jsem s tím zase celý den jezdil a nic..
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kosti by slyšel na dírách!Při rozjezdu a brždění nic nedělají.Aspon já je slyšel jen na hrbolech
Přes díry mi to nic nedělá..nikde nic nebouchá.