Kde a co tankujete?
Re: Kde a co tankujete?
Otas nemá,opravdu nemá,za 35 nebo dokonce 38 je to naprostá zhovadilost,nic jinýho Fakt to neřeš a máš o starost mín
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
oblhut píše:Neboj Midzi,my to zvládnem a Otas určitě taky,ale boj se,jestli si vezmem do parády Tebe
Dostávám od zákazníků jen kvalitní slivovici.Za sezonu 2009/2010 jsem dostal tak cca
30 až 35 litrů domácí pálenky.Takže vezmu na každý sraz.Těšte se.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
ach jaj to bude zase vyhananie divej zvery
Hohenau OMV Sprint Diesel 1,110 eur - to tankujem a ešte majú aj tu súťaž o Shreka ...proti nafte od Slovnaftu neproovnateľná kvalitka
v Mistelbachu som videl na Shellke že Diesel stál 1,050 eur
v Mistelbachu som videl na Shellke že Diesel stál 1,050 eur
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Čepro a.s. - síť čerpacích stanic EuroOil - Optimal Diesel
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
včera jsem natankoval plnou u OMV Carrera 100 za 34,90 tak jsem zvědav na ty zázraky
Neboj, žádné se nedostaví
Základní paliva (Natural 95, obyč. nafta) pochází ze stejné rafinerie a všechny společnosti je nakupují od Čepra. Pak je případně ještě aditivují a prodávají pod svojí značkou. Prémiové paliva si ale povětšinou vozí ze zahraničních rafinérií. Zajímavé je, že např. 98 a víc oktanový benzín prý nemusí být ředěný biosložkama.
Základní paliva (Natural 95, obyč. nafta) pochází ze stejné rafinerie a všechny společnosti je nakupují od Čepra. Pak je případně ještě aditivují a prodávají pod svojí značkou. Prémiové paliva si ale povětšinou vozí ze zahraničních rafinérií. Zajímavé je, že např. 98 a víc oktanový benzín prý nemusí být ředěný biosložkama.
Solik zdá sa mi že OMV sa vozí len z viedňe....ja tankujem OMV v rakúsku a je to uplne né palivo ako Slovnaft Nafta...je to podla mňa čo cítim za volantom,porovnateľná nafta s Vervou ...
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Nevím jak na Slovensku, ale u nás to valí od Čepra. Je ale možné, že to u vás tak dělají. Přeci jen z Vídně do Blavy je to blízko...
Po neprijemnych zkusenostech s ONO beru uz jen Shell a OMV a auto jezdi jak das
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)