Prosím o RADU
Prosím o RADU
Cafte
Chcel by som si kupit Astru J. Bol som v Opli na slovensku a zdá sa mi moc drahá. Tak som pokukoval v nemecku a nasiel som tam par dobrych kuskov v lepsej cene a vo vacsej vybave.
Chcem sa spytat ci sa oplati kupit J tam alebo na slovensku. Ako je to zo servisom a hlavne zo zarukou.
Dakujem za rady
Chcel by som si kupit Astru J. Bol som v Opli na slovensku a zdá sa mi moc drahá. Tak som pokukoval v nemecku a nasiel som tam par dobrych kuskov v lepsej cene a vo vacsej vybave.
Chcem sa spytat ci sa oplati kupit J tam alebo na slovensku. Ako je to zo servisom a hlavne zo zarukou.
Dakujem za rady
- Reklama
Re: Prosím o RADU
Neměj strach, záruka je evropská, takže nebude problém. Nákup auta v cizině není problém. Akorát s čím asi nemůžeš počítat, je 6-ti letá záruka, kterou teď Opel v Čechách a asi i na Slovensku nabízí.
Ale jinak žádnej strach, dobře sis vybral
Ale jinak žádnej strach, dobře sis vybral
A ked mi v nemecku garantuju 5 rokov zaruku plati to aj u nas?
Aj na slovensku je 6 rokov zaruka, ale na co sa vstahuje to neviem.
Ako neni to uplne nova Astra J. Ma 5000km a je to firemne auto, ale origos kupovane v opli.
Aj na slovensku je 6 rokov zaruka, ale na co sa vstahuje to neviem.
Ako neni to uplne nova Astra J. Ma 5000km a je to firemne auto, ale origos kupovane v opli.
Tyhle prodoužený zárkuy, jak v Německu, tak na Slovensku neposkytuje přímo Opel, ale Car Garantie, takže si myslim, že to nebude přenosný ze země do země.
ale dva roky je zaruka nie?
Jasně, o 2 roky záruky tě nemůžou připravit, ani když si auto dovezeš. Ale ohlídej si servisní knížku, aby všechno bylo správně vyplněný - servisní prohlídka i kontrola karoserie (kvůli případný reklamaci rzi).
Ale nejako mi to nejde do hlavy. Doveziem auto z DE , po roku užívania sa mi niečo poserie na motory a na slovensku mi to spravia v záruke. Bude to nejaká súčiastka napr. za 300 €. Ten servis si bude potom vymáhať peniaze z nemecka? Je mi to trochu nelogické.
servis to účtuje výrobci, co je nelogické?11momo11 píše:Ale nejako mi to nejde do hlavy. Doveziem auto z DE , po roku užívania sa mi niečo poserie na motory a na slovensku mi to spravia v záruke. Bude to nejaká súčiastka napr. za 300 €. Ten servis si bude potom vymáhať peniaze z nemecka? Je mi to trochu nelogické.
EX Opel Astra H caravan
aha, tak pardon a dík za odpoved
ked kupim J v DE a ma napr. 3000 km a je po 1 majiteli , teda nie nove, su nejake poplatky na slovensku za to? napr dph alebo pod. Lebo pocul som ze za nove auta dovezene zo zahranicia sa nieco plati