Kde a co tankujete?
Re: Kde a co tankujete?
Ja slysel ze to neni jen nafta ale i benzin
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Aha já tam napsal nafta,ale je to tak,platí to i pro benzín.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A jak je to s benzínem Shell V power racing 100 a OMW Carera 100?
Jsou fakt tak dobrý jak píšou na letákách nebo jsou to taky chcánky?
Jsou fakt tak dobrý jak píšou na letákách nebo jsou to taky chcánky?
Otone vždyť na první stránce píšeš,že občas na Hradecké tankuješ Shell V power racing
Jinak já beru benal u Slovnaftu nebo Shell
Jinak já beru benal u Slovnaftu nebo Shell
Otasi,tak to nevím,já mám spolehlivý info jen toho,co jsem psal.Ale sám jsem několik let tankoval V-power Diesel a byl jsem spokojenej.Ovšem on je to především marketing a oblbování lidí.Beru to osobně tak,že pokud nenatankuju vyloženě nějakou sra..u v nějakým zapadlým kolchozu,ale u normální pumpy,tak je to úplně jedno a ne jak někteří,že ZÁSADNĚ jen tu nebo tu značku,je to blbost.Znám víc lidí,co se motají kolem této problematiky a všichni to potvrdí.Takže no problem
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samothe!
Tankovával!
Než jsem četl test na naftu a shell byla propadák!
Ale doba pokročila -asi rok a mohlo se ledacos změnit!
Takže tankuješ stále racing?
Ivoš:Takže říkáš ,že je to lepší?
Tankovával!
Než jsem četl test na naftu a shell byla propadák!
Ale doba pokročila -asi rok a mohlo se ledacos změnit!
Takže tankuješ stále racing?
Ivoš:Takže říkáš ,že je to lepší?
Otas,co máš na mysli,že je to lepší?Nerozumím otázce,asi to bude tím,že jsem před chvílí vstával
racing už jsem dobrý rok netankoval,ale teď tam asi tanknu plnou nádrž ale shell a propadák?na jejich naftu jsem kdysik něco četl,ale benzín?benál tam tankuju už tři roky do teď a nikdy jsem nezaznamenal žádný rozdíl až propadák
S tim nesouhlasím.Než jsi přijel do Lelekovic tak jsme měli rozhovor na toto téma.Pravda je že Verva Diesel se vyrábí pro benzinu v nějaký český rafinerce.Jen pro ně a zvláštníoblhut píše:Otasi,tak to nevím,já mám spolehlivý info jen toho,co jsem psal.Ale sám jsem několik let tankoval V-power Diesel a byl jsem spokojenej.Ovšem on je to především marketing a oblbování lidí.Beru to osobně tak,že pokud nenatankuju vyloženě nějakou sra..u v nějakým zapadlým kolchozu,ale u normální pumpy,tak je to úplně jedno a ne jak někteří,že ZÁSADNĚ jen tu nebo tu značku,je to blbost.Znám víc lidí,co se motají kolem této problematiky a všichni to potvrdí.Takže no problem
cisterny to rozváží po pumpách co mají logo Verva.Za rohem mám benzinu bez vervy a jezdím tankovat asi cca 15km na druhou Benzinu..Benzín 98 a 100 se u nás nedělá.Dováží se z Rakouska.
Zajímá tě určitě zdroj odkud to vím.Montoval jsem satelit chlápkovi co jezdí s cisternou.
U nás v Loukově je centrální tank pro moravu.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW