Astra H 1.8 TwinTop Cosmo
Re: Astra H 1.8 TwinTop Cosmo
Ne to asi tvoje Astra nebude.Ale pokud auto ještě je v záruce tak radši zajed.Jinak to je drahý.
Nemohli bychom se sejít osobně?Odkud jsi?
Nemohli bychom se sejít osobně?Odkud jsi?
Astra H TwinTop 1.8(103KW) 16V-Cosmo r.v.2007
- Reklama
Tak jsem hoši dnes dostal vyrobenou součástku do mého TT.Tak to zachvilku v práci místo svačiny pujdu vyměnit a domu už pojedu jak J.Bond v kabriu.Vyrobeno ze specialního bronzu.Tak zatim.Ještě jeden dotaz na pal.počítači se mi objevil nápis "LOW BEAM"nevíte co to je?Neumim moc angl.Vím co je JIM BEAM ale to asi neni ono.Díky za radu.
to je Jimov brat, ale ten co ho v rodine nechceli lebo robi problemy.
chtělo by to video stahování střechy.když už to máš funkční
LOW BEAM znamená že más v háji zárovku, nevím jestli pakrovačku nebo potkávací... Koukni a uvidíš.
corsaczek:Díky za radu,měl si pravdu "Low Beam" nesvítila mi potkávačka na pravý straně.Ale jak prdla tak mi očoudila to přední plexi-dá se to nějak vyčistit?A koukal jsem když jsem dával novou H7,tak je seškvařená ta objímka kam zalezají ty dva kontakty -dáse to samotný sehnat?
Tak to ti bohužel nepomůžu, asi jediná šance je vyndat světlo a vyčistit ho skrz díry na žárovky. Ten plastový průhledný kryt (plexi) sundat nejde.
Dneska sem shodou nahod potkal kajupro, pokecali sme a pri te prilezitosti mi ukazal jak mu maka jeho terminator Je to fakt husty sledovat, jak se mu carbous predela na kupicko Fakt zajimavy to sledovat jak to kluci od Adama vymysleli. Moc super pokoukanicko Tak at ti to kajo slouzi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak nějaký videjko, ať se můžeme pokochat i my ostatní
todle cabro je taky pěkně složený
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz