Filmy
Re: Filmy
Tak ja si to taky sezenu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
mě proběhl mráz po zádech když jí ten duch začal tahat za nohuAdriano2 píše:Samothe patrím k nim 4 dni som mal problémy
jinak si horory nejradši poštím před spaním,nevím proč,ale lépe se mi pak usíná
takže pokud víte o nějakých dobrých hororech sem snima
Samothe:
No to bolo najhoršie...vezmi si že film za 10 tisíc dolárov a koľko strachu vyvolá:-D...najhoršie bolo vždy to video v noci ,to ticho a potom zvuky,alebo niečo sa pohlo...keď hladíš na ložnicu a čakáš ,zvuk na plné , v miestnosti tma
No to bolo najhoršie...vezmi si že film za 10 tisíc dolárov a koľko strachu vyvolá:-D...najhoršie bolo vždy to video v noci ,to ticho a potom zvuky,alebo niečo sa pohlo...keď hladíš na ložnicu a čakáš ,zvuk na plné , v miestnosti tma
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
já jsem někde četl,že ten film vyšel na 15 tisíc dolarů byl natočen za týden pro soukromé účely a o dva roky později vyšlo na světlo světa a vydělal milióny
jinak už je i dvojka ... paranormal entity,ale děj totožný jednička byla lepší
jinak už je i dvojka ... paranormal entity,ale děj totožný jednička byla lepší
Taky bych něco zkouk ale poslední dobou narážím na samý kraviny.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Konečně jsem viděl film "Tahle země není pro starý" a nechápu jak mi takový skvost mohl tak dlouho unikat. Dokonalá podívaná, každopádně už si sháním knížku podle který to bylo natočený
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já furt koukám na ty stejný!Mám rád komedie Adama Sandlera: Trestná lavice,Rivalové atd.
Pak jsou dobrý srandy s Martinem Lawrencem - Není co ztratit,Policajti na baterky,Modrý blesk atd.
Nebo jsem ted viděl taky dobrou srandu Pařba ve Vegas. a potom Hurá do basy.
Pak jsou dobrý srandy s Martinem Lawrencem - Není co ztratit,Policajti na baterky,Modrý blesk atd.
Nebo jsem ted viděl taky dobrou srandu Pařba ve Vegas. a potom Hurá do basy.
jo, Pařba ve Vegas je opravdu luxusní kousek, hlavně je potřeba vydržet až do konce titulků