Opel Astra J 1.6 , 85kw
Opel Astra J 1.6 , 85kw
cafte oplaci. Chcem si kupit novu astru J 1.6 benzin. Chcel by som vediet nazory na tento motor. Ci je dost silny, kultivovany a tak podobne. Ti co ho vlastnia by mi mohli pomoct.
Dakujem
Dakujem
- Reklama
Re: Opel Astra J 1.6 , 85kw
Tak nevim ale nebude lepsi zajet na testovaci jizdu, nez se ptat na Astra H foru, kde s uvedenou motorizaci pravdepodobne nikdo nejel a i kdyby, tak co jednomu staci, nemusi stacit druhemu?
zeptej se spis na astra j foru - www.astra-j.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
je to stejná 1,6 jako v háčku po faceliftu tak myslim že se ptá dobře, na jé fóru určitě nebude víc lidí s tímdle motorem
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No jenze J je jiny auto, jinak zprevodovany, odhlucneny, o dost tezsi, takze zkusenost z H je tezko prenositelna.
Záleží, jaké máš požadavky. Astra J je o něco těžší, ale na běžné ježdění úplně v pohodě. Závodník to není, ale dost svižně se dá jezdit i bez víru v nádrži (nemám problém jezdit pod 7 litrů a brzda provozu rozhodně nejsem, spíš naopak, a tak větší třetinu jezdím město). S pěti dospělými už to není úplně to pravý ořechový, ale je to individuální, jak jsem řekl hned na začátku.
Nevím, jak je v Jéčku tento motor zpřevodovaný, ale mně dost chybí šestka, a to po dálnici skoro vůbec nejezdím... Od takových 100-110 by tam šla, takže její absence zamrzí často i na okrskách.
Nevím, jak je v Jéčku tento motor zpřevodovaný, ale mně dost chybí šestka, a to po dálnici skoro vůbec nejezdím... Od takových 100-110 by tam šla, takže její absence zamrzí často i na okrskách.
Ahojky, měl jsem Astru J s motorem 1.6 půjčenou a jezdí mooooooc pěkně.
řekl bych lépe než Astra H 1.6 77 kw
řekl bych lépe než Astra H 1.6 77 kw