Olej pro 1,9CDTi
Olej pro 1,9CDTi
Zdravím,
koupil jsem si do Astry H Caravan 1,9 olej Castrol EDGE 5W30, podle parametrů ale nesplňuje specifikaci danou oplem pro oleje GM-LL-A/B-025. má kvalitu ACEA-A3/B3/B4, BMW LL-04, VW504 00/507 00 a MB 229.51. Můžu ho použít nebo ho mám vylít do kanálu a koupit jinej
Díky...
koupil jsem si do Astry H Caravan 1,9 olej Castrol EDGE 5W30, podle parametrů ale nesplňuje specifikaci danou oplem pro oleje GM-LL-A/B-025. má kvalitu ACEA-A3/B3/B4, BMW LL-04, VW504 00/507 00 a MB 229.51. Můžu ho použít nebo ho mám vylít do kanálu a koupit jinej
Díky...
- Reklama
Re: Olej pro 1,9CDTi
Ahoj, na dolití asi nebude problém, ale tuším že je to omezený na max. 1 litr. Jesli máš flexibilní sevrisní intervaly, tak by auto stejně mělo poznat nekvalitní olej a říct si o jeho výměnu dřív.
Túto špecifikáciu má len EDGE 0W-30 ale keď si tam mal 5W-30 myslím že to vôbec nebude vadiť.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já jsem ten olej nakonec vrátil a objednal jsem na auto-sen 5W30 přímo od GM pro Opely spec GM-LL-A-025. Akorat mě zaráží cena oproti ostatním olejům, ale snad to bude OK.
ja som nalial aj 5w40 TOTAL , teraz jazdim na 5w30 SHELL
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v
Ahoj,
právě jsem vyměnil olej v Astře a musím říct že to mají u Opla opravdu pěkně vymyšlené....hůře se jen dostávalo k odšroubování krytu olejového filtru. Teď jen vyměnit vzduchový a je to.... Přede mi jak kočka .)
právě jsem vyměnil olej v Astře a musím říct že to mají u Opla opravdu pěkně vymyšlené....hůře se jen dostávalo k odšroubování krytu olejového filtru. Teď jen vyměnit vzduchový a je to.... Přede mi jak kočka .)
ja tam lejem 5w 40 total.myslim si ze rozdiel u olejov az taky nieje,skor znacka robi cenu
a kolko tak jazdite na tych olejoch???? ja menim pri 15 000 km
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v
dlho som tu nebol tak odpoviem teraz.ja ho menim po 15tis.km.a fakt si nemyslim ze ten ci onen vyrobca robia iny olej s rovnakym oznacenim.ja tam davam TOTAL ktory je za rozumnu cenu.
Ja som dal Castrol EDGE 5W40 Turbo diesel. A ten olejový filter je skutočne perfektne umiestnený, ak nedáš pozor o vytečie ti olej na pružnú spojku výfuku tak máš nasledujúce týždne postarané o vôňu v aute.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan