Astra H Caravan 1.6 77kW ?
Re: Astra H Caravan 1.6 77kW ?
Držák na nápoje je v některých verzích standardně mezi sedačkama, kdo ho nemá může dodělat (pokud není konzole na telefon).
- Reklama
tak to som nevedel, ale neviem si to ani predstavit aby som mal napoje pod opierkou. To by som zakazdym nieco rozlial
Uz se to tu nedavno psalo. Copak jezdite a pritom furt mate v puse brcko a podobny bejkoviny? Normalni clovek si koupi PETku a cas od casu se napije. I kdyz neni v Astre extra dost inteligentnich odkladacich mist na piti, tak se vzdycky nejaky najde. Pod sedackou, mezi sedadly, v prihradce u spolujezdce apod. Staci jen trosku zapremysletMidzi píše:tak to som nevedel, ale neviem si to ani predstavit aby som mal napoje pod opierkou. To by som zakazdym nieco rozlial
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Díky za odpovědi. No kafe bych si rád někam odložil.. A zrovna zavěsný držáky od mcdonalda nejsou moc sexy.. Jen že jsem to viděl na ňáký fotce z novější Astry po faceliftu.
Tak si řikám jestli to člověk využije ten dešťovej sensor a světel.. Uvažuju o koupi Astry z 10/2006 1.6 77kw 75.000km za 190.000 nebo 5/2008 1.6 85kw 50.000 za 235.000. Ta novější má právě navíc mlhovky, samozatmavovací vnitřní zrcátko, dešťový sensor, světel, loketní opěrku, bederní opěrku u řidiče, zadní středovou opěrku hlavy, klimatizovanou přihrádku, a neni na elektronech oproti starší.
Tak nevim jestli si připlatit... loketní opěrku bych určitě chtěl, mlhovky taky, samozatmavovací vnitřní zrcátko a klimatizovanou přihrádku o trochu míň, ale taky, a to ostatní ještě o trochu míň případně taky. Vyhřívání sedaček by se mi taky líbilo, nebo parkovací sensory, ale to buď moc nebývá nebo sou ještě dražší, takže buď dodatečně budu dodělávat nebo se na to vykašlu.
Vojta mi psal ňáký odpovědi, dodělat asi půjde všechno nebo skoro všechno, loketní opěrku koupíš a namontuješ, mlhovky taky nemusej vyjít na moc, ale samozatmavovací zrcátko s dešťovym sensorem a světel znamená i výměnu předního skla a asi se to dost prodraží. A to ostatní asi taky.
Spíš si řikám jestli to za tu cenu stojí, o 2 roky mladší auto, o 25.000 km míň najeto, (možná) trochu jasnější historie, lepší výbava jak jsem psal za 45.000,-. Musel bych jen dokoupit elektrony.
U starší plecháče a případně tu loketní opěrku a mlhy.
Tak si řikám jestli to člověk využije ten dešťovej sensor a světel.. Uvažuju o koupi Astry z 10/2006 1.6 77kw 75.000km za 190.000 nebo 5/2008 1.6 85kw 50.000 za 235.000. Ta novější má právě navíc mlhovky, samozatmavovací vnitřní zrcátko, dešťový sensor, světel, loketní opěrku, bederní opěrku u řidiče, zadní středovou opěrku hlavy, klimatizovanou přihrádku, a neni na elektronech oproti starší.
Tak nevim jestli si připlatit... loketní opěrku bych určitě chtěl, mlhovky taky, samozatmavovací vnitřní zrcátko a klimatizovanou přihrádku o trochu míň, ale taky, a to ostatní ještě o trochu míň případně taky. Vyhřívání sedaček by se mi taky líbilo, nebo parkovací sensory, ale to buď moc nebývá nebo sou ještě dražší, takže buď dodatečně budu dodělávat nebo se na to vykašlu.
Vojta mi psal ňáký odpovědi, dodělat asi půjde všechno nebo skoro všechno, loketní opěrku koupíš a namontuješ, mlhovky taky nemusej vyjít na moc, ale samozatmavovací zrcátko s dešťovym sensorem a světel znamená i výměnu předního skla a asi se to dost prodraží. A to ostatní asi taky.
Spíš si řikám jestli to za tu cenu stojí, o 2 roky mladší auto, o 25.000 km míň najeto, (možná) trochu jasnější historie, lepší výbava jak jsem psal za 45.000,-. Musel bych jen dokoupit elektrony.
U starší plecháče a případně tu loketní opěrku a mlhy.
Tak treba destovy senzor a treba i samozatmavovaci zrcatko jsou fajn veci, ktery ti dost zprijemni jizdu. Ale i kdybych je nemel, tak se z toho nezblaznim. Chce to zvazit jestli prip. priplatek apod. tak jak pises za to stoji. Pokud je to v tvojich financnich moznostech, tak bych si tuhle vybavu do Astry dal. Pokud ji mit nebudes, nebud smutnej, i bez toho s da jezdit Jinak treba loketni operka je taky super vecicka. Nastesti ta se da vcelku levne dodelat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jojo, díky za radu ! je to balík no
Mám ještě dotaz na Vojtu. Dá se dodělat bedení opěrky u řidiče a spolujezdce, co to obnáší a kolik by to stálo? jestli stačí dokoupit ty kolečka a ten systém už je v sedačkách nebo je potřeba něco víc.? Asi půjdu do tý levnější, starší.
A co třeba alarm, origo?
A ještě jedna taková věc, co si myslíte o tom, že tam má vypískovanou německou značku na všech sklech (teda až na jedno úplně zadní kufrový) Jestli když si budu chtít udělat český pískování, nebo jestli to něčemu nemůže vadit ??
A co třeba alarm, origo?
A ještě jedna taková věc, co si myslíte o tom, že tam má vypískovanou německou značku na všech sklech (teda až na jedno úplně zadní kufrový) Jestli když si budu chtít udělat český pískování, nebo jestli to něčemu nemůže vadit ??
Dobrý den
Mám dotaz, zda motory 1,6 77kw jsou stále náchylné k vysoké spotřebě oleje,jako
nechvalně známé olejožrouty 1,6 16v 74kw (X16XEL) z let výroby 1994 - 2000,
případně jaká je jejich bolest. Mám Astru F 1,6 8v 52kw se kterou jsem neměl během
15 roků žádný problém mimo běžnou údržbu a nyní chci jako druhé auto do rodiny
Astru H. Dále zda je někdo ochoten mě změřit šíři Astry H se sklopenými zrcátky,
Mám vjezdová vrata do garáže šíři 215cm a rád bych věděl jakou budu mít reservu,
nerad zajíždím na milimetry, vzláště když je na spěch. Děkuji za případné odpovědi.
Mám dotaz, zda motory 1,6 77kw jsou stále náchylné k vysoké spotřebě oleje,jako
nechvalně známé olejožrouty 1,6 16v 74kw (X16XEL) z let výroby 1994 - 2000,
případně jaká je jejich bolest. Mám Astru F 1,6 8v 52kw se kterou jsem neměl během
15 roků žádný problém mimo běžnou údržbu a nyní chci jako druhé auto do rodiny
Astru H. Dále zda je někdo ochoten mě změřit šíři Astry H se sklopenými zrcátky,
Mám vjezdová vrata do garáže šíři 215cm a rád bych věděl jakou budu mít reservu,
nerad zajíždím na milimetry, vzláště když je na spěch. Děkuji za případné odpovědi.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Podle dat na ofic. stánkách je šířka i se zrcátkama 2033 mm. Sklopením získáš nějakej cm navíc.
Ad spotreba oleje, to se fakt tykalo hlavne motoru X... U motoru Z... by problem nemel byt.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet