Minisraz v Lelekovících.okr.Br 29.7-31.7.11
Re: Minisraz v Lelekovících.okr.Br 3.7-4.7.10
Ahojky. Jak vidíte zahájení v SO a ukončení v NE časově? Manža teďko "vyhrožuje" že by jela taky...
Začíná to vypadat nadějně...
Začíná to vypadat nadějně...
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přijet můžete kdykoli!Já tam budu už od desíti!Chystat atd.A konec?No pokud budeme chtít jet někam na výlet (třeba do toho westernu),tak asi dopoledne bude odjezd!Protože tam je program na celej den!A z westernu asi odjezd domů.
Já tam možná budu mít dcerku 3 roky!Ale ještě to nevím určitě!Tchyýne s tchánem chtějí jet na vejlet do Prahy ,takže ji chtějí vzít s sebou.
Já tam možná budu mít dcerku 3 roky!Ale ještě to nevím určitě!Tchyýne s tchánem chtějí jet na vejlet do Prahy ,takže ji chtějí vzít s sebou.
Ty ju pustíš mezi ty líné cajzle, jo?Oton píše:Tchyýne s tchánem chtějí jet na vejlet do Prahy ,takže ji chtějí vzít s sebou.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neurazej naše kolegy z fóra.
Náhodou pepinoGH a jeho žena jsou moc fajn a hodní pražáci!nikoho jinýho z Prahy bohužel osobně neznám.
Náhodou pepinoGH a jeho žena jsou moc fajn a hodní pražáci!nikoho jinýho z Prahy bohužel osobně neznám.
To jsem rozhodně nechtěl. Jen že jsi kabrňák - Brňák, tak se mi to spojilo s nějakou reklamou s Pechou. Tuším že to bylo na pívo.Oton píše:Neurazej naše kolegy z fóra.
Tak kolik nás předběžně bude já se chystám taky,doufám že dimi i jirkaf pojedou také.
Naposledy upravil(a) Pery1976 dne 22 čer 2010, 06:32, celkem upraveno 1 x.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Upravil jsem první příspěvek!Snad je tam napsané všechno ,co potřebujete vědět!
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak co?přidá se k nám ještě někdo?místa pro auta a místa na spaní je dost.
tak ja bohuzel ten vikend nebudu v Brne
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
my prideme 3 takze by som potreboval 3x spacak a 3x nafukovacku alebo nieco podobne. Este uvazujem ze by sme si to predlzili aj na nedelu kedze tu mame v pondelok volno. A mozno uz od piatku. Takze ak sa da niekde prespat tak budeme radi za vsetky navrhy