Vstup AUX na středovém panelu
Re: Vstup AUX na středovém panelu
Aux vstup v Astre je jen klasicky sluchátkový a nebo je i datový, když píšete že je skvělý s ipodem? -tedy že se přes něj ipod i nabíjí a dá se dálkově přes volant ovládat +popřípadě přes něj tečou i data které jsou vidět na displeji ve středové konzoli?
ps: dřív jsem měl fiat Stilo a ten měl připojení pro ipod i s ovládáním, nabíjením a datovým vstupem...
ps: dřív jsem měl fiat Stilo a ten měl připojení pro ipod i s ovládáním, nabíjením a datovým vstupem...
Astra GTC 1,9 (110kW)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se řízením osudu dostal k problematice nefunkčního AUX vstupu na rádiích CD70Navi a DVD90Navi. Externí vstup sice lze aktivovat na všech CD70 a DVD90 (SW verze 10/10/2007) prostřednictvím Techu2, ale problém je, že starší ročníky nemají na základové desce osazeny potřebné obvody , takže po přepnutí na AUX se ozývá pouze Prd, prd, Prd, prd…, ale řešení existuje, rádio rozebrat a osadit 7 kondenzátorů, 2 rezistory a jeden integrovaný obvodpueblo píše:...mám CD70navi a AUX neumí. Ověřeno fyzicky přes TECH Vojtou.
Kolik stojí dodělání toho AUX vstupu ? Resp. uměl by to tu někdo udělat ?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Jestli na to máš rádio, tak to stojí nula nula nic a umí to dodělat i cvičenej křeček. Ale musíš mít rádio s AUX.
Mám CD30MP3...
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Záleží jakou máš verzi, lámalo se to někde v roce 2007. Jestli máš 6 tlačítek na stanice, tak to nemáš 100%, jestli máš 9 tak je to 50 na 50... Někde se tu už řešilo jak se to na rádiu pozná (zezadu), zkus hledat.
Mám 6 tlačitek pokud myslis to 1.2.3.4.5.6 a ne celkově 6 tlačitekcorsaczek píše:Záleží jakou máš verzi, lámalo se to někde v roce 2007. Jestli máš 6 tlačítek na stanice, tak to nemáš 100%, jestli máš 9 tak je to 50 na 50... Někde se tu už řešilo jak se to na rádiu pozná (zezadu), zkus hledat.
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Přesně tak sem to myslel. To ale znamená, že s AUX máš smůlu
ja mam cd30mp3 a vstup aux(3,5jack) mam za rucnou brzdou..nemam ale kabel este nebol cas kupit..sam som zvedavy..na ceede som mal usb..takze aspon daka nahrada.;D
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007