Nebezpečné chování ESP v levotočivé zatáčce
Re: Nebezpečné chování ESP v levotočivé zatáčce
Možná je to i tim, jakou značku gum máš:
http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/S ... eID=280689
http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/S ... eID=280689
- Reklama
dark ale psal, že tam má Dunlop SP Sport Maxx...
Vycházel jsem z tohohle:
7.4. (Téma: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?)
Vyměněn poškozený tlumič, objednány nové pneu Goodride 215/45 R17, elektrony vyrovaný, brilantní práce.
Ale jestli je to neaktuální, tak se omlouvam.
7.4. (Téma: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?)
Vyměněn poškozený tlumič, objednány nové pneu Goodride 215/45 R17, elektrony vyrovaný, brilantní práce.
Ale jestli je to neaktuální, tak se omlouvam.
Mám je na zadku, Gooride vepředu. Začala odcházet prdel a potom s ní celé auto. Ty co si poslal ty nemám, mám uplně jinej vzor a recenze jsem si na ně četl, Dunlopy to nejsou, ale rozhodně hodnocení jako pneu co jsi poslal nemají.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
takze kdyz ti ulital zadek tak si dal volantem kontra?
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
Dával jsem jen za příklad, jak je to důvěryhodná značka.
Ano ale nic se nedělo, auto nereagovalo na pohyb volantu, pak jakoby šlo celé auto, chytlo se to těsně před svodidlama, kde jsem se to snažil vyrovnat tak abych do toho nenarazil ale jakoby se od toho opřel a odrazil, což se mi povedlo a dopadlo to asi lip...pekki píše:takze kdyz ti ulital zadek tak si dal volantem kontra?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Takže abych to shrnul: jel jsi pomalu do zatáčky, ESP ti způsobilo smyk (uletěl zadek), ty jsi dal volantem kontra, ale na otočení volantu auto nereagovalo, pokračovalo ve smyku a chytlo se u svodidel, který jsi ale trochu sejmul?
a na kterou stranu vlastně ten zadek uletěl?
Ja to ale nahoře psal, že si myslím, že se "žvejkla" guma. a to jsem nezabíhal do detialů značky gumy. Musím říct, osobně jse mi malem zezuly z focusu dunlopy sp. Ale pak jsem měl na druhým kamošovým focusu barum brilantis a právě toto se stávalo již v zatáčce při 60ti kam na zadní nápravě, která je lehčí než diesel předem (já měl tři benzíny, takže auto trošku jiné vlastnosti). Nechci říct, že Dark může za to, že měl blbé gumy.
Chci Tím jen říct, že je dobré mít takovýchto informací a zkušeností hodně a rozhodně kupovat gumu, která je odzkoušená. Já jsem už vyrostl ze šetření na gumách a hlavně experimentování s nimi, jsem takovej, že co sedí mě a mému jízdnímu stylu a podmínkám neměním. A zatím jsem neměl problém s Br er300 (kdekoli) leto (zimu nebudu řešit, vznikla by hadka .
Jo ješte pirelli 6000 super.
Ty levnější gumy, můžou být měkkší a nebo právě tvrdší. Tvrdá "ujede", měkká se žvejkne. K tomu nahuštění.....
Buďmě rádi, že se to tu tak řeší ať máme hodně info. Ať se to může porovnávat. (na ford-focus foru je kluk co umí dávat jeden sjezd kdesi v Bratislave "bokem" ALE: má silný benzín, nejlepší podvozek a sám si zakládá na nejlepších gumách, pravidelném servisu, vyvažování, tlumičích atak....) To mě napadlo sem dát jen pro představu.
Jsem rád, že debata může být plodná. Mrzí mě, že Darka to bude stát peníze.
Chci Tím jen říct, že je dobré mít takovýchto informací a zkušeností hodně a rozhodně kupovat gumu, která je odzkoušená. Já jsem už vyrostl ze šetření na gumách a hlavně experimentování s nimi, jsem takovej, že co sedí mě a mému jízdnímu stylu a podmínkám neměním. A zatím jsem neměl problém s Br er300 (kdekoli) leto (zimu nebudu řešit, vznikla by hadka .
Jo ješte pirelli 6000 super.
Ty levnější gumy, můžou být měkkší a nebo právě tvrdší. Tvrdá "ujede", měkká se žvejkne. K tomu nahuštění.....
Buďmě rádi, že se to tu tak řeší ať máme hodně info. Ať se to může porovnávat. (na ford-focus foru je kluk co umí dávat jeden sjezd kdesi v Bratislave "bokem" ALE: má silný benzín, nejlepší podvozek a sám si zakládá na nejlepších gumách, pravidelném servisu, vyvažování, tlumičích atak....) To mě napadlo sem dát jen pro představu.
Jsem rád, že debata může být plodná. Mrzí mě, že Darka to bude stát peníze.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz