Nebezpečné chování ESP v levotočivé zatáčce
Re: Nebezpečné chování ESP v levotočivé zatáčce
Podívej Darku, častokrát ses tu vyjadřoval o svým stylu ježdění, pak opřeš auto v zatáčce o svodidla, ale může za to výrobce auta. Sorry, ale to je minimálně komický (samozřejmě s ohledem na to, že se ti nic nestalo)... Je vážně píčovina, aby Opel byl jediným autem, u kterýho se občas ESP rozhodne řidiče zabít
- Reklama
Naštval jsem se když tu začli lidi psát stylem že nakonec je to moje vina, že si za to můžu sám a ještě tu padají věty typu že moji známi umí svoje auto řidit
Tlumiče byli měněné oba, podložky nemám. Začlo mi bouchat v podvozku něco, vždycky na nerovnosti nějaký, zjistili jsme že je nahovno stabilizační tyč u pravého předního kola, bude to mít co dočinění jak jsem tenkrát vlítl do toho frézování.
To je jediné o čem vim, že se mělo menit. Stabilizační tyčky... U všechno ostatních kol byli OK, ale už mám doma dvě koupené na přední kola a v pátek jsme to měli jít měnit. Ale nechce se mi věřit, že by to bylo způsobený timhle.
Tlumiče byli měněné oba, podložky nemám. Začlo mi bouchat v podvozku něco, vždycky na nerovnosti nějaký, zjistili jsme že je nahovno stabilizační tyč u pravého předního kola, bude to mít co dočinění jak jsem tenkrát vlítl do toho frézování.
To je jediné o čem vim, že se mělo menit. Stabilizační tyčky... U všechno ostatních kol byli OK, ale už mám doma dvě koupené na přední kola a v pátek jsme to měli jít měnit. Ale nechce se mi věřit, že by to bylo způsobený timhle.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Čím více systémů, tím na to lidi více spoléhají. A jezdit tak, že již jsem to několikrát projel 90, tak dnes to musim v 70 dát v pohodě. To promin, ale to je blbost a nerozvážnost ze strany řidiče. A zatratit kvůli tomu automobilku ? Hlavně, že se vám nic nestalo, auto se spraví. Ale chudák kdo ho po tobě koupí.
Sorry, že se v tom rejpu, nechci ti sahat do svědomí, ale dal jsem si hledat tvoje příspěvky k tomu incidentu, kdy jsi myslím vlítl do díry nebo kam a řešil jsi tady opravy a našel jsem:dark píše:Tlumiče jsou oba měněné !!!
6.4. (Téma Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?)
Tak Astra má po mojim incidentu ohlý tlumič, na obou gumách na pravé straně boule a nepatrně zmáčknutý elektrony, tak tlumič je už objednanej, skrze gumy mi bude volat zachvili manik a elektrony jsou už na vyrování u jednich borců v Jirkově.
7.4. (Téma: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?)
Vyměněn poškozený tlumič, objednány nové pneu Goodride 215/45 R17, elektrony vyrovaný, brilantní práce.
?.?. (Téma: Opel Astra H | Hatchback | 1.9 CDTI - 110 kW)
Nový tlumič - Duben 2010 - 2000,- tlumič + 250,- práce
Opravdu ti měnili oba? 2000,- stojí jeden přední...
Podle mě je důležité, že jsi celej.
Druhak může to být autem, ale to se lehce svádí, vždycky je člověk plnej emocí a pak jednou ochladne a přehraje si to znovu.
Já například bych nikdy něřekl o focusu I, že něco bylo jeho chybou, ten podvozek jsem měl našahaný až za mez únosnosti...
S astrou nejsem ani na polovině.
Může to být souhra blbého zatížení auta, kosti, uhlého disky následné žvejknutí gumy... možná.
Hlavně že jsi celý. A spolujezdec taky.
Druhak může to být autem, ale to se lehce svádí, vždycky je člověk plnej emocí a pak jednou ochladne a přehraje si to znovu.
Já například bych nikdy něřekl o focusu I, že něco bylo jeho chybou, ten podvozek jsem měl našahaný až za mez únosnosti...
Může to být souhra blbého zatížení auta, kosti, uhlého disky následné žvejknutí gumy... možná.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
JJ v 70 v zatáčce, která jde project v pohodě i možná i 100kou, a lidi co tu zatáčku znají to potvrdí, dokonce tu i jeden člen psal. A já to prostě podle tebe nezvládl. Bože tyhle komentáře jsou jak od nějaký zakompenzovaný babky. Ta vidí jednou jak projedeš na silnici 70 a od té doby povídá po baráku, že jsi pirát, pak přijedeš s odřenym autem a hned je jí jasný, jsem machroval, jel jak ko*ot a nezvládl to a neni možný aby se stala náhodou chyba na vozovce, autě nebo že ti tam vběhlo zvíře. Bože...corsaczek píše:Podívej Darku, častokrát ses tu vyjadřoval o svým stylu ježdění, pak opřeš auto v zatáčce o svodidla, ale může za to výrobce auta. Sorry, ale to je minimálně komický (samozřejmě s ohledem na to, že se ti nic nestalo)... Je vážně píčovina, aby Opel byl jediným autem, u kterýho se občas ESP rozhodne řidiče zabít
přečti si tak 10x co jsem psal a popisoval co se stalo, pak si to přečti po 11 a poté reaguj. Nevim co ti na to něco říct, protože mluvíš totálně o ničem. To že jsem zdůraznil, že jsem do ní jel v 70, jsem chtěl říct, že jsem do ní jel naprosto normálně jako každej jinej a neni možný to tam v 70 ustřelit. To prostě nejde, ne když bylo totálně sucho. Nebo jako myslíš, že mě by za to stálo, abych se vám tu těma sloganama co jsem tu napsal zkoušel nějak ospravedlňovat a nemusel přiznat, že jsem vylítl svoji vinou, tim, že jsme jel napřiklad rychle ? Pfff - Ne, sral bych na to, řešim to tu, protože se to stalo už někomu jinému, naštěstí z toho vyvázl nedotčeně a já přidal svůj zážitek. Nebo si snad myslíš, že se doma dloubu v prdeli a vymýšlim si tyhle slogany, jen proto že mám strach vám říct, ano jel jsme jak debil a nezvladl to ? Bože můjdimi píše:Čím více systémů, tím na to lidi více spoléhají. A jezdit tak, že již jsem to několikrát projel 90, tak dnes to musim v 70 dát v pohodě. To promin, ale to je blbost a nerozvážnost ze strany řidiče. A zatratit kvůli tomu automobilku ? Hlavně, že se vám nic nestalo, auto se spraví. Ale chudák kdo ho po tobě koupí.
Zapoměl jsem to upravit, popravdě původně jsem do toho chtěl jít, abych ušetřil, ale pak jsem si řekl, že každej tlumič je asi trochu jinej, jelikož to byla jina značka než GM, tak jsem koupil oba.emvee píše:
Sorry, že se v tom rejpu, nechci ti sahat do svědomí, ale dal jsem si hledat tvoje příspěvky k tomu incidentu, kdy jsi myslím vlítl do díry nebo kam a řešil jsi tady opravy a našel jsem:
6.4. (Téma Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?)
Tak Astra má po mojim incidentu ohlý tlumič, na obou gumách na pravé straně boule a nepatrně zmáčknutý elektrony, tak tlumič je už objednanej, skrze gumy mi bude volat zachvili manik a elektrony jsou už na vyrování u jednich borců v Jirkově.
7.4. (Téma: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?)
Vyměněn poškozený tlumič, objednány nové pneu Goodride 215/45 R17, elektrony vyrovaný, brilantní práce.
?.?. (Téma: Opel Astra H | Hatchback | 1.9 CDTI - 110 kW)
Nový tlumič - Duben 2010 - 2000,- tlumič + 250,- práce
jj to je hlavní, díky za pochopení a že tu nepíšeš jak ostatní co o mě nic neví a veřejně tu dávají najevo, že jsem si to tam pustil sám svojí nerozvážností, svojí agresivní jízdou apod. Tak ještě jednou díky.couddy píše:Podle mě je důležité, že jsi celej.
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Jestli si Astru nechas a opravis ji, tak bych ji pak nekde na hodne velky volny plose vyzkousel jestli opet takhle "nezablbne". Treba ti neco napovi proc tak zazlobila
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Uvidíme...
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Jo ted jsem si vzpoměl. Hele taky se mi stalo na fokynovi, ze se "ustiplo" jedna 4tina vinutí na stoupaní pružiny. Normalně to zmizelo a kupodivu to tam drželo, jen to nějak lupalo. Můžou to být poschovávané věcy, jestli jezdíš svižně. Nebo to auto někam spadlo do díry. Máš ho od novoty?
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Dark: stejně tak já ti můžu napsat, že si baba, která nezvládne projet zatáčku, tak to radši svede na imaginární chybu auta. Nemá to cenu takovýhle osočování, mě tim stejně nenaštveš - na to mam už najeto moc km (bez nehody) a pomalu rozhodně nejezdim. Já ti prostě jenom nevěřim, že auto se bez důvodu rozhodne tě v 70 zabít, to je všechno.