POPIS::Dělení BC
Re: POPIS::Dělení BC
dá zaplatíš a máš
- Reklama
sak to je jasne ze to nie je zadarmo, ani montaz nikto neurobi zadarmo
-
- Kontaktovat uživatele:
zatím přeprogramovat GID displeje SW verze GD59 (dva řádky) na vyšší verzi s třemi řádky nelze. Pokud by se mi dostal do ruky grafický displej GID SW verze vyšší, než GD59 a měl již tři řádky, možná by bylo možné dělat upgrade GIDů z dvouřádkového na třířádkové zobrazení. Záměrně píši možná, protože si stále myslím, že třířádkové GIDy jsou postaveny na zcela jiným typu jednočipového mikropočítače, resp. jiném HW, takže přenos SW mezi novou a starou verzí nebude možný… ale může se mýlitMidzi píše:ako to dopadlo s GID da sa tam doprogramovat ten treti riadok alebo nie
Ja mel TID a prechod na BID byl ok. Funguji fsechny funkce. Napojen mi provedly v Oplu Novotnem v Ostrave. Tam jsou v pohode.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Osobne bych dal jako minimum GID, nasporit 3000kc plus minus zase neni takovy problem a rozhodne ma mnohem vice funkci
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
PepaS dik za info, podla mna to nie je mozne, ale radsej som sa opytal kedze nebolo jasne ako to skoncilo.
Este jedna vec by ma zaujimala ci ten dojazd a aktualnu spotrebu mozem nejako vymenit za priemernu a aktualnu. Resp ci si tam mozem navolit sam co chcem alebo je to pevne dane co tam bude.
Este jedna vec by ma zaujimala ci ten dojazd a aktualnu spotrebu mozem nejako vymenit za priemernu a aktualnu. Resp ci si tam mozem navolit sam co chcem alebo je to pevne dane co tam bude.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak už se mi díky RomanoviK dostal do ruky grafický displej GID s třemi řádky a vypadá to, že bude možné dělat upgrade GIDů SW verze GD59 (dvouřádkové zobrazení) na GDxx s třířádkovým zobrazením údajů palubního počítače. Půjde dělat přes diagnostickou zásuvku s Techem2; práce tak na 30 minut.Midzi píše:ako to dopadlo s GID da sa tam doprogramovat ten treti riadok alebo nie
super, takze ked onedlho pridem k Romanovi na montaz tak mi to hned moze urobit
Este povedze ze vies zmenit aj zobrazovane udaje a padnem na zadok
Este povedze ze vies zmenit aj zobrazovane udaje a padnem na zadok
-
- Kontaktovat uživatele:
záleží jak je onedlho dlho. Počítám, že do dvou týdnů to bude RomanK mít k dispozici na vyzkoušení.Midzi píše:...ked onedlho pridem k Romanovi na montaz tak mi to hned moze urobit
tak to bohužel neumím. Teoreticky by samozřejmě bylo možné, aby GID-CID nějak rozumně umožňoval zobrazovat např. teplotu chladící kapaliny apod., ale prakticky je to nemožné. Detailně analyzovat funkci řídícího firmwaru displeje a poté dělat jeho úpravy by bylo šíleně časově náročné. Mnohem jednodušší bude vývoj štěnice instalované do diagnostické zásuvky (viz. vlákno dodatečný teploměr vody).Midzi píše:Este povedze ze vies zmenit aj zobrazovane udaje a padnem na zadok
ja tam pojdem cca o mesiac takze vsetko stiham