Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
Re: Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2010
Otone,tiše ale zdravě závidím,znám to tím směrem velmi dobře,před 5 lety jsem tam byl celkem často i dál za Barcelonou dolů na Valencii a dál.Pokud jsi tam na té straně ještě nikdy nebyl,věř,že se máš nač těšit,já osobně to tam považuju za ráj na zemi,vždycky se mě tam opravdu strašně líbilo,vrátíte se plní krásných dojmů a zážitků,opravdu super volba.O počasí se bát netřeba,je tam skoro pořád pěkně a horko.Jen na jedno pozor a to okolo Barcelony vůbec ve Španělsku se dost krade,hlavně na pumpách nenechávat auto bez dozoru!!!Ale jinak opravdu bomba,taky bych jel,ale bohužel vzhledem k typu onemocnění našeho syna,které Nás loni postihlo je Nám moře na několik let zapovězeno.Tak mooc přeju pěknou dovču a dobrý návrat a o auto se neboj,zvládne to levou zadní
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju za přání! !Jedu tam poprvé!Takže se těšíme jak blázni!Všechno máme už zjištěný(poplatky parkování atdatd)!To že se tam krade (a né málo) už vím-koupily jsme si průvodce Barcelonou a aji Milánem.S tím programem co máme naplánovaný si tam ani neodpočinu!
Tak když tam jedete poprvé,dovolím si ještě jednu radu.Pokud budete do Španěl přejíždět z Francie po dálnici,tak to městečko na hranicích se jmenuje La Jonquera.A pokud jste gurmáni(myslím,že alespon Ty vzhledem k Tvému povolání určitě),tak doporučuju sjet do něj,zaparkovat(tam se nekrade) a navštívit restauraci LA PERGOLA.Nebyl jsem tam 5 let,ale tehdy stálo menu 9eur a obsahovalo:en salada,to je led.salát s cibulí(která nepálí),rajčaty,olivami,vajcem a už přesně nevím s čím ještě,dál grilovaný kolínko)(nikdy nikde jsem neměl lepší)s hranolkama a 3 druhama omáček,jako dezert creme Catalana(to asi znáš,to je taky mnamka) a lahev vína a k tomu kesera(to je sladkej sifon,kterým to víno naředíš,vypiješ,je to ve vedru osvěžující a moc dobrý a můžeš řídit dál,nikdo to tam neřeší a navíc mají toleranci tuším 0,5.Býval to opravdu gurmánský zážitek,celou Francii už jsem nejedl ,jak jsem se vždy těšil.A potom hned vedle je takovej minimarket Escudero,tam se dá výhodně nakoupit víno,olivy,tunák a takový různý blbinky.Tak jen takhle jsem si dovolil,nechcu Ti v žádným případě kecat do dovolené,jen jsem chtěl přátelsky poradit,protože mám žrádlo jako koníčka Navíc teda nevím,jestli to tak stále funguje,ale myslím,že jo.Pokud mou radu zužitkuješ,budu rád,když po návratu poreferuješ.A třeba se někdy setkáme,v což doufám,zdraví Tě Ivo.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji moc za tip, pokuď budeme projíždět přes den, ať tam nebo zpět, tak se určitě zastavíme na ochutnávku, všechno už máme připsaný v cestovním plánu, protože jídlo je i můj koníček Nejvíc se těšíme na barcelonský tržiště La Rambla(hromada stánků se samýma čerstvýma surovinama ) A ona jen Barcelona je min. na dva dny Snad se někdy potkáme
presne toto ocakavam od tejto temy. Ked poviem kam chcem ist hned sa niekto najde kto ma bud varuje alebo naopak nieco zaujimave odporuci. Takze kludne pridavajte svoje typy.
Snad ma za toto admin nazabije
Snad ma za toto admin nazabije
Ani nie za mesiac ideme do Grécka - Peloponéz. Už sa teším
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ja skocim zaciatkom jula prevetrat GTCcko do Portugalska, dufam, ze dovtedy bude benzin aj nadalej klesat .
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Tak sa choď pozrieť do Porta. Bol som tam a doporučujem miestne pivnice s portským . Mimochodom skvelá kuchyňa hlavne morské živočíchy
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak jsem se inspiroval novinama a trošku si pohrál s trasou přes Slovinsko. Neměl by být problém s průjezdem mimo dálnice. Už to mám i nacvakané v navigaci...
Mildo, pošlu Ti mailem itinerář v PDF, můžeš to sem prosím nějak nacpat?
Mildo, pošlu Ti mailem itinerář v PDF, můžeš to sem prosím nějak nacpat?
pepino jasny sem s tim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet