Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
-
Re: Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
cau vsichni ja sem nasadil na rastu goodyear ultragrip viteze testu a sem s nima maximalne spokojenej,drizi nadherne stopu,nejsou moc hlucny,fakt best
- Reklama
- DeepThroat
Čest všeci , já jsem dostal k autu Pirelli SnowSport.
Na suchu a mokru se chovají velice pěkně a tiše , uvidím jak se budou chovat na sněhu a ledu.
Na suchu a mokru se chovají velice pěkně a tiše , uvidím jak se budou chovat na sněhu a ledu.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Re: Zimne pneu
Já jsem dal na obě auta Dunlop M3 a veliká spokojenost,
koupil jsem je na www.pneunet.cz a dostal je do mého servisu na přezutí zásilkou druhý den ráno,
cena velmi dobrá, jízdní vlastnosti velmi dobré až skvělé.
Ale vydrží většinou jen dvě zimy /42-45tkm. Což mně ale stačí.
Kupuji si je opakovaně, buď M3 nebo 3D, Dunlop.
koupil jsem je na www.pneunet.cz a dostal je do mého servisu na přezutí zásilkou druhý den ráno,
cena velmi dobrá, jízdní vlastnosti velmi dobré až skvělé.
Ale vydrží většinou jen dvě zimy /42-45tkm. Což mně ale stačí.
Kupuji si je opakovaně, buď M3 nebo 3D, Dunlop.
Astra H Caravan 1.6 2008 Z16XER easytronic 2011 vráceno ALD, vzpomínáme.
Vectra C Caravan 2.0 DTi 2004 vráceno v 2008 ALD
Vectra C Caravan 2.0 DTi 2004 vráceno v 2008 ALD
- Raptor181
- Kontaktovat uživatele:
Ja som kupil na nasu Stelu Continental ContiWinterContact T830 za 2380Sk jednu gumu a su uplne super...
Pozeral som si aj testy a boli na poprednych miestach.
Spokojnost a odporucam.
Pozeral som si aj testy a boli na poprednych miestach.
Spokojnost a odporucam.
Opel Astra H Caravan (Stela), Enjoy, 1.6 16V 85kW/115PS, Z16XER
http://www.rfsystem.sk/shop info@rfsystem.sk
Diagnostika, autoelektrika, predaj montáž autoalarmov, LED žiarovky, autožiarovky, LED daylight, tacho, airbag, immo, odkodovanie autoradii.
http://www.rfsystem.sk/shop info@rfsystem.sk
Diagnostika, autoelektrika, predaj montáž autoalarmov, LED žiarovky, autožiarovky, LED daylight, tacho, airbag, immo, odkodovanie autoradii.
- maro.sk
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec som skoncil pri Goodyear UG7+. Zatial v pohode, uvidime, ako bude dalej.
Dnes (23/11/2008) nam tu napadalo toto, tak zajtra gumy pretestujem...
Dnes (23/11/2008) nam tu napadalo toto, tak zajtra gumy pretestujem...
Astra H 1.6/85kW Enjoy (2008)
Tak jsem si teď na začátku října dovolil toto téma opět vytáhnout.
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo dobrý tip na nějaké zimní pneu, co mi déle vydrží (3-4 sezóny)...
Po horách moc šplhat nebudu, hlavně meziměstské přejezdy, takže nepotřebuji nějaké extrémně výkonné, co se náročných podmínek týče. Dobrá cena samozřejmostí
2 zviratko: jestli je stále aktuální možnost si to objednat přes tebe s nějakou tou slevou, tak bych se určitě ozval.
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo dobrý tip na nějaké zimní pneu, co mi déle vydrží (3-4 sezóny)...
Po horách moc šplhat nebudu, hlavně meziměstské přejezdy, takže nepotřebuji nějaké extrémně výkonné, co se náročných podmínek týče. Dobrá cena samozřejmostí
2 zviratko: jestli je stále aktuální možnost si to objednat přes tebe s nějakou tou slevou, tak bych se určitě ozval.
Kolik přes zimu najedeš? Zimní gumy vydrží v pohodě kolem těch 40-50.000 km, takže by to neměl být problém.
Jinak moje zkušenost s Goodyear UG7 je spíš negativní, přijdou mi hodně hlučný. Takže já bych teď šel do Pirelli, ze služebáku s nima naprostá spokojenost.
Jinak moje zkušenost s Goodyear UG7 je spíš negativní, přijdou mi hodně hlučný. Takže já bych teď šel do Pirelli, ze služebáku s nima naprostá spokojenost.
Ja mám ultra grip 16" a nesklamali ani v hlbokom snehu.corsaczek píše:Kolik přes zimu najedeš? Zimní gumy vydrží v pohodě kolem těch 40-50.000 km, takže by to neměl být problém.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Me taky nezklamaly v hlbokom sněhu (asi proto, že jsem v žádným nebyl), ale zklamaly mě hlučností.
Daj si hlasnejšie rádiocorsaczek píše:Me taky nezklamaly v hlbokom sněhu (asi proto, že jsem v žádným nebyl), ale zklamaly mě hlučností.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan