Koľko vydržia naše Astry?resp. Zafiry?
Koľko vydržia naše Astry?resp. Zafiry?
čo si myslíte koľko km dávate svojmu autíčku pokiaľ budú už opravy neúnosné? Myslím pri pravidelnej údržbe, výmene náplní, umývaní. Koľko km vydrží prevodovka? spojka? nápravy? tlmiče a podobné veci? určite to nebude asi večne auto ako ŠKODA 105:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
Re: Koľko vydržia naše Astry?resp. Zafiry?
Ja ji dam 300 000 km pokud se nerozpadne driv
Ale ted vazne, jeden znamy ma Daewoo Nexia a najeto 300t km a zadny problem, pak nevidim duvod proc by nase Oplici nemohli najet aspon pul mile ale v te dobe uz podle me vsichni budeme mit novejsi model pripadne jinou znacku.
Ale ted vazne, jeden znamy ma Daewoo Nexia a najeto 300t km a zadny problem, pak nevidim duvod proc by nase Oplici nemohli najet aspon pul mile ale v te dobe uz podle me vsichni budeme mit novejsi model pripadne jinou znacku.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Muj ma na tacho práve 84 tisíc km a ja mu dávam tak ....97 tisíc km ,potom sa rozpadne
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
v prerove existuje taxit toleda a ma milion.
videl jsem i focuse se 400tis.
isuzu pracuje v pousti, takze motor vydrzi. (1.7.cdti)
pul mega si myslim, ze by to auto pri rozumnym zachazeni melo vydrzet. pokud teda nezhnije
videl jsem i focuse se 400tis.
isuzu pracuje v pousti, takze motor vydrzi. (1.7.cdti)
pul mega si myslim, ze by to auto pri rozumnym zachazeni melo vydrzet. pokud teda nezhnije
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
720 tisíc jsem viděl na 405ce 1,9d dovezený z Francie
EX Opel Astra H caravan
No tak tie čísla ma milo prekvapujú:) ja som si myslel že tak 300 tis. a opravy budú peňažne náročné:(
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Taky si myslim ze motor to auto prezije ale kastle uz bude v prd...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kamoš ma fireemnú Octaviu a má na nej cez 500 tisíc km....hovoril že do 400 t km bez problémov,teraz už tam nejaké veci musí meniť
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Teta má A3 a má na ní taky půl mega, kamarádka Volvo a taky přes 500 tisíc...Tolik zas Astře nedávám.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tieto nove auta su robene tak, aby bola dobra cena pri predaji. Tomu zodpoveda aj kvalita. Kazda astra po 5 rokoch, na ktorej sa bezne jadzi uz nestoji takmer za nic. Len opravovat a opravovat a vrazat peniaze na to, aby sa zaradom odstranovali zavady. To je moj nazor.
Naposledy upravil(a) swabel dne 20 kvě 2010, 16:28, celkem upraveno 1 x.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK