zabezpečení proti krádeži
Re: zabezpečení proti krádeži
ked si na to zvyknes tak je to naozaj na 3 s to je uz automatika.....netreba sa toho bat
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH
- Reklama
Jak jsem už psal: Když si to někde (třeba na nějakém srázku) budu moct očuchat, třeba změním názor. Zatím se mi nepozdává představa, že si nejméně 4x deně budu "okusovat" volant s rukama nataženýma k pedálům....roman1984 píše:ked si na to zvyknes tak je to naozaj na 3 s to je uz automatika.....netreba sa toho bat
Pánové s táhlama/lankama:
Lze po namontování zamykání zpátečky provézt nějakou úpravičku za účelem ztížení přístupu loupežníka k možnosti vyháknout táhlo a zařadit rychlost? (nějaký futrál na táhla, zubatej plech co mu tu paprču chytne a nepustí zpět nebo něco)
milans píše:tiez mam zeder uz dlhsiu dobu a manipulacia je v poriadku, treba sa len trosku nahnut dopredu a mas to zaistene za 3 sekundy
Súhlasím chalani!!!roman1984 píše:ked si na to zvyknes tak je to naozaj na 3 s to je uz automatika.....netreba sa toho bat
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
ahoj, potřebuju nějaké havarijko, jenže hledám a hledám a našel jsem jen tyto povinný ručení a kalkulačka havarijního nikde, nebo se tam dá spočítat i havarijní? děkuji
Havarijko má tolik proměných a variant, že se jim to asi nevyplatí jako webovou kalkulačku dělat. Nezbývá Ti než se trochu obtěžovat a Tobě vyhovující pojišťovny si osobně oběhat, nebo se domluvit s nějakým pojišťovacím makléřem.dejvos píše:ahoj, potřebuju nějaké havarijko, jenže hledám a hledám a našel jsem jen tyto povinný ručení a kalkulačka havarijního nikde, nebo se tam dá spočítat i havarijní? děkuji
U nás v SR to má každá poistovňa na svojej stránke ale ako ti radia choď tam osobne lebo mne to na nete dalo najlacnejšiu ponuku 900 eur
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Ja mám Havarijní pojištění a zákoné a platím 10000kč ročně ,mám v tom čelní skla, živel, krádež, střet zvěří, zivel, a motor 2.0 CDTI jsem u CPP a nechci jim dělat reklamu hledal jsem na internetu.
Ještě k zabezpečení:
Prakticky hned po koupi jsem si objednal leptací sadu na skla. Běžně se ceny leptání či pískování WIN pohybují 800-1600,-KČ, ale já to mám za necelých 500,- včetně poštovného + mých tak 15 min. "práce". Je to jednoduchá věc, vyleptat si WIN a zdůvodnění toho proč to udělat a proč to funguje proti zlodějům mi zatím přijde logické. Zloděj údajně dostane od překupníka zlomek reálné kupní ceny prý tak 5-10%. Což u mě by bylo tak max. do 20tKČ. Kdyby ale měl vyměnit všechny skla, sehnat taková, která odpovídají roku výroby, atd. tak by ho to stálo víc, než za to dostane.
Já vyleptal to své WIN na skla šablonami a leptadlem odsud:
http://www.vin-mark.cz/main.php
Ukázal jsem to dimimu a on taktéž objednal a aplikoval a je spokojen. Tak jsem se rozhodl to plácnout sem pro Vás ostatní.
Prakticky hned po koupi jsem si objednal leptací sadu na skla. Běžně se ceny leptání či pískování WIN pohybují 800-1600,-KČ, ale já to mám za necelých 500,- včetně poštovného + mých tak 15 min. "práce". Je to jednoduchá věc, vyleptat si WIN a zdůvodnění toho proč to udělat a proč to funguje proti zlodějům mi zatím přijde logické. Zloděj údajně dostane od překupníka zlomek reálné kupní ceny prý tak 5-10%. Což u mě by bylo tak max. do 20tKČ. Kdyby ale měl vyměnit všechny skla, sehnat taková, která odpovídají roku výroby, atd. tak by ho to stálo víc, než za to dostane.
Já vyleptal to své WIN na skla šablonami a leptadlem odsud:
http://www.vin-mark.cz/main.php
Ukázal jsem to dimimu a on taktéž objednal a aplikoval a je spokojen. Tak jsem se rozhodl to plácnout sem pro Vás ostatní.
Mas nekde foto jak to vypada na tvem aute?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
VIN mám taky vyleptaný, konrkétně toto, variantu C (SOZ OCIS).
Když jsem astru vloni pojišťoval u kooperativy, byla tam roční sleva na havarijko nějakých 1000,- a zároveň mi tu sadu objednali zdarma při uzavření pojištění.
Jinak ale teď už u koop nejsem, mám přes makléře pov. ručení u triglavu a havárku u čpp, rozdíl v ceně celkem 6000,- (15.000,- vs. 9.000,-) a ještě mám jen 2% resp. 2000,- spoluúčast (oproti 5% / 5000,-).
Když jsem astru vloni pojišťoval u kooperativy, byla tam roční sleva na havarijko nějakých 1000,- a zároveň mi tu sadu objednali zdarma při uzavření pojištění.
Jinak ale teď už u koop nejsem, mám přes makléře pov. ručení u triglavu a havárku u čpp, rozdíl v ceně celkem 6000,- (15.000,- vs. 9.000,-) a ještě mám jen 2% resp. 2000,- spoluúčast (oproti 5% / 5000,-).